Image default
Business

Ontdek de spectaculaire nieuwe camping van Attractiepark Slagharen!
Attractiepark Slagharen bouwt nieuwe camping

Attractiepark Slagharen bouwt nieuwe camping

Vandaag, 10.48 uur

Attractiepark Slagharen heeft groen licht gekregen van de gemeente om een nieuwe camping te bouwen aan de rand van de huidige parkeerplaats. Het oorspronkelijke kampeerterrein maakt dit jaar plaats voor nieuwe vakantiehuizen van het type Rancho Grande, maar het park wil de campinggasten niet in de kou laten staan.

Op termijn zal er een nieuwe camping worden gebouwd aan de Zwart Dijk in Slagharen, ten noordwesten van de bestaande bezoekersparkeerplaats. Uit documenten van de vergunningsaanvraag blijkt dat er in totaal 175 standplaatsen zullen komen.

Dit is echter 54 minder dan de 229 plekken op de inmiddels gesloten Slagharen-camping aan de Knappersveldweg. Het nieuwe campingterrein zal ook voorzien worden van speel- en sportplekken, een waterspeeltuin, een centrumgebouw en sanitaire voorzieningen. Mogelijk zullen er ook foodtrucks aanwezig zijn.

Daarnaast zal er een bouwwerk worden gerealiseerd waar campinggasten kunnen verblijven bij slecht weer, bijvoorbeeld om te knutselen. De waterspeelplaats bestaat uit kleine fonteintjes waar kinderen doorheen kunnen lopen. Kampeerders zullen hun voertuigen kunnen parkeren op een apart gedeelte van het campingterrein, zonder dat er een extra aansluiting aan de openbare weg gerealiseerd zal worden.

De in- en uitgang van de camping zullen komen te liggen aan de bestaande parking. Om dit mogelijk te maken, heeft een leegstaande woonboerderij plaats moeten maken. Het openingsjaar van de nieuwe camping is nog niet bekend.


Related posts

Smul van de magische nieuwe eetervaring bij Disneyland Paris: Ontdek Restaurant Rosalie!

Douglas Ross

Van Speelparadijs naar Spookachtige Nachtmerry: De Huiveringwekkende Transformatie van Breda’s Overdekte Speeltuin!

Douglas Ross

Verboden terrein voor rokers: Diergaarde Blijdorp voert vanaf 1 februari totaal rookverbod in!

Douglas Ross