Image default
Business

Loopbanden Disneyland Paris houden er weer mee op: ontdek waarom!

Loopbanden Disneyland Paris nog steeds niet operationeel

Disneyland Paris heeft nog steeds moeite om de loopbanden op de parkeerplaats operationeel te houden. Deze rolbanen zijn bedoeld om bezoekers meer comfort te bieden tijdens hun wandeling vanaf de auto naar de ingang van de Disney-parken. Echter, na een overstroming waren de loopbanden lange tijd buiten gebruik.

Afgelopen zomer werden de eerste loopbanden na een grootschalige renovatie weer in gebruik genomen. Helaas blijkt het in de praktijk lastig om het systeem draaiende te houden. Een half jaar nadat het probleem grotendeels was opgelost, staan veel loopbanden nog steeds stil.

Er vinden weliswaar af en toe werkzaamheden plaats, maar het is tegenwoordig bijna ondenkbaar dat alle loopbanden functioneren. Bij de afgesloten rolbanen staan bordjes met de tekst “Dit gebied wordt opgeknapt zodat je er in de toekomst van kunt genieten”.

De verschillende loopbanden bevinden zich onder twee grote overkappingen van respectievelijk ongeveer 400 en 200 meter lang. Ze starten halverwege het parkeerterrein en komen uit bij het busstation van het Disney-resort. Voorlopig moeten bezoekers er rekening mee houden dat meerdere banden uit staan.

Het is jammer dat Disneyland Paris nog steeds moeite heeft om de loopbanden operationeel te houden. Hopelijk worden de problemen snel opgelost, zodat bezoekers van een comfortabele wandeling naar de ingang van de Disney-parken kunnen genieten.

Bestel nu de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl!

Related posts

Het vliegende avontuur begint nu anders! Efteling innoveert met nieuwe instapmethode bij de Vliegende Hollander

Douglas Ross

Betoverend! Doornroosje in de Efteling heropend na lange winterslaap

Douglas Ross

Subsidie ingetrokken voor voedselpretpark in Gelderland: einde van de lekkere dromen?

Douglas Ross