Image default
Business

Dubbel de magie: Disneyland Paris verrast bezoekers met een dubbeldate met Assepoester!

Disneyland Paris onthult per ongeluk dubbele Assepoesters

Oplettende bezoekers van Disneyland Paris hebben onlangs een grappige fout ontdekt in het park. Er waren per ongeluk twee Assepoesters tegelijkertijd te zien. Een Franstalig TikTok-filmpje heeft dit merkwaardige voorval vastgelegd en de beelden zijn op social media viral gegaan.

In het filmpje is te zien hoe de blonde prinses met de blauwe jurk tevoorschijn komt uit de grote poort naast It’s a Small World. Op hetzelfde moment loopt er echter al een dubbelganger richting dezelfde poort. De uploader van het filmpje noemt het een “episch maar zeer onwaarschijnlijk tafereel”.

Normaal gesproken zorgen de begeleiders van Disney-entertainers ervoor dat dezelfde figuren nooit op hetzelfde moment in het park verschijnen. Een vervanger mag pas optreden zodra het andere personage achter de schermen is. In dit geval lijkt er sprake te zijn geweest van miscommunicatie.

Dit is niet de eerste keer dat zulke foutjes voorkomen in Disneyland Paris. Bijna een jaar geleden dook er een filmpje op van twee Goofy’s in één shot en in 2019 waren het ook twee Assepoesters die elkaar per ongeluk kruisten in de buurt van de meet-and-greet-locatie Princess Pavilion.

Al met al zorgen dit soort kleine foutjes voor vermakelijke momenten in het park. Het maakt de bezoekers bewust van het feit dat zelfs de magische wereld van Disney soms wat menselijke foutjes bevat.

Related posts

Betoverend spektakel in Disneyland Parijs: Magic Over Disney!

Douglas Ross

De magie van de Efteling: een Game of Thrones introductie

Douglas Ross

Toverland-show onverwachts onderbroken door ‘technisch mankement’: Update over de oplossing

Douglas Ross