Image default
Business

Ontdek de Griezelige Wereld van Walibi Holland’s Nieuwe Scare Zone: Vampieren, Zombies, Weerwolven en Mummies!

Nieuwe Scare Zone voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Nieuwe Scare Zone voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Vandaag, 20.47 uur – De nieuwe scare zone van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland wordt bevolkt door klassieke monsters. Tijdens een wandeling door Ghostly Graveyard komen bezoekers huiveringwekkende vampieren, zombies, weerwolven en mummies tegen. Ook lopen er pratende grafdelvers rond.

De meest imposante verschijning is zonder twijfel Magere Hein, inclusief zeis. De personages zijn niet allemaal nieuw: Walibi presenteerde in het verleden al regelmatig gebieden met zombies of vampieren. Nu zijn de horrorfiguren voor het eerst bij elkaar gezet.

Ghostly Graveyard, gelegen in parkdeel Wilderness, loopt van thrillride Blast tot achtbaan Untamed. Daarmee is het een behoorlijk uitgestrekte scare zone. Het decor bestaat voornamelijk uit grafkruizen en grafstenen. Ook is er een Pet Sematary.

Op sommige graven staan verwijzingen naar bekende Walibi-medewerkers. Wie goed oplet, ziet knipogen naar directrice Mascha Taminiau, entertainmentmanager Bianca Leemrijse en productiemedewerker Scott Bravenboer. Ook het verdwenen halloweenpersonage Professor Mortis kreeg een eigen grafzerk.

Op de achtergrond klinken mysterieuze spookgeluiden met flarden van klassieke muziek. Zo is af en toe een klein stukje uit de Danse Macabre te horen, de dodendans die bekend werd door het Spookslot in de Efteling. De sfeer blijft dreigend en onheilspellend, zonder dat er sprake is van spektakel of een climax.

In griezelgebied Festival of Freaks is Eddie de Clown te zien met een nieuwe show.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Efteling lanceert betoverend servies met Hans en Grietje illustraties

Douglas Ross

Ophef over borstvergroting Doornroosje: ‘Ze start een OnlyFans!’

Douglas Ross

Stoomtrein Efteling maakt historische switch naar elektrisch na 55 jaar!

Douglas Ross