Image default
Business

Plopperdeplop! Kabouter Plop waait weg op rotonde Plopsaland: Een onverwacht avontuur!

Kabouter Plop-beeld omver geblazen door herfststorm Ciarán

De herfststorm Ciarán heeft ook zijn tol geëist bij Kabouter Plop. Een groot beeld van het geliefde Studio 100-personage is vanmiddag omver gewaaid op de rotonde richting attractiepark Plopsaland De Panne.

Normaal gesproken verwelkomt de goedlachse kabouter automobilisten net voor hun aankomst bij de parkeerplaats van Plopsaland. Een foto, genomen door een weggebruiker, laat zien dat het volledige beeld van Kabouter Plop is omgevallen door de harde wind.

Plopsaland, gelegen aan de Vlaamse kust, wordt momenteel geconfronteerd met windstoten tot 110 kilometer per uur. Als gevolg hiervan zijn vrijwel alle buitenattracties in het pretpark gesloten. Op de Plopsaland-website staat vermeld: “Attracties zijn beperkt geopend vanwege weersomstandigheden”.

Bezoekers van Plopsaland moeten onder andere attracties zoals Anubis The Ride, SuperSplash, Heidi The Ride, De Draak, De Grote Golf, De Tractors, Mega Mindy Jetski, Plopsa Express, K3 Roller Skater, Nachtwacht-Flyer, DinoSplash en The Ride to Happiness missen. Echter, Mayaland Indoor, Circus Bumba en Het Bos van Plop blijven wel toegankelijk.

Vanwege de weersomstandigheden is het entertainmentprogramma aangepast. Meet-and-greets worden verplaatst naar de foyer van het Proximus Theater. Helaas gaan de Dino Encounter, het optreden van de KetnetBand, de Ketnet Halloween Parade, de Vuurdans en het vuurwerk niet door.

Met de Looopings-app voor iPhone of Android kun je meldingen ontvangen bij breaking news.

Related posts

Nieuwe Frozen-huisjes betoveren Disneyland Paris: een sprookjesachtige toevoeging!

Douglas Ross

Binnenkijken in het betoverende attractiegebouw van Danse Macabre in de Efteling: Ontdek de gelekte foto’s!

Douglas Ross

Alles over de Efteling-theatershow met Patrick Martens: Een magisch avontuur in de Efteling!

Douglas Ross