Image default
Business

Spooktastische Testavond: Ontdek de Technische Trucs van Toverland’s Nieuwste Spookhuis!
Now You’re Mine: Het nieuwe spookhuis in Toverland

Now You’re Mine: Het nieuwe spookhuis in Toverland

Toverland doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het nieuwe spookhuis Now You’re Mine komend weekend feilloos werkt. Het haunted house opende afgelopen zaterdag zijn deuren, maar kampte met verschillende technische storingen. Hierdoor liep de wachttijd op tot zo’n anderhalf uur en moest een deel van de bezoekers geweigerd worden.

Om de kinderziektes snel te verhelpen, neemt het attractiepark maatregelen. In een interne memo spreekt het management over “de puntjes op de i, zodat we in de herfstvakantie weer volop kunnen knallen”. Er zullen verschillende technische aanpassingen worden doorgevoerd aan de nieuwe haunted experience Now You’re Mine.

“Deze aanpassingen willen we graag testen en hier hebben we jullie hulp bij nodig”, aldus het management. De eerstvolgende Halloween Night is op zaterdag 14 oktober. Op woensdagavond vindt er een besloten test plaats voor het personeel, tussen 18.00 en 20.00 uur. Alle Toverland-medewerkers zijn welkom om vrijwillig deel te nemen.

Tijdens de test zullen bezoekers gevraagd worden om één of meerdere keren door Now You’re Mine te gaan. Aangezien het een technische test betreft, zullen er geen scare actors aanwezig zijn. Dit betekent echter niet dat het niet griezelig kan zijn…

Now You’re Mine draait om het verhaal van de spoorloze mijndirecteur Mijndert Müller, die in duistere mijngangen op zoek is gegaan naar een steen met speciale krachten. Bezoekers betreden Mijnbouwmuseum Sevenum, waar ze de mijn in worden gestuurd door beveiligers. Ze krijgen helmen met mijnlampen mee.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en breaking news? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen.


Related posts

Overnamegekte: Wie verovert het betoverende Sprookjesbos Valkenburg?

Douglas Ross

“Smullen bij Yummy Tummy: cocktails, Starbucks en wereldkeukens in nieuw Walibi-restaurant” – Een smaakvolle ervaring in Walibi’s nieuwste eetgelegenheid

Douglas Ross

Beleef de Baron 1898-achtbaan als miniatuur: een magische verzameling voor slechts 200 euro!

Douglas Ross