Image default
Business

Ontdek de betoverende wereld van kunstdoolhof Doloris in Utrecht: prikkel al je zintuigen!

Doloris Anoma Maze opent vestiging in Utrecht

Na het succes in Tilburg heeft Doloris Anoma Maze nu ook een vestiging geopend in Utrecht. Het surrealistische kunstdoolhof biedt bezoekers de mogelijkheid om te dwalen door 73 mysterieuze kamers. Bij binnenkomst moeten telefoons, horloges en camera’s achtergelaten worden.

De nieuwe locatie, gelegen op loopafstand van Utrecht Centraal, is bijna twee keer zo groot als het originele labyrint in Noord-Brabant. Onlangs vond de officiële opening plaats, waarbij de initiatiefnemers spraken over een “unieke art-experience” en “een nieuwe manier om kunst te beleven”.

Het kunstdoolhof is gevestigd in een oude industriële treinhal en bestaat uit een complex van gangen en kamers ontworpen door kunstenaars. Verschillende verhaallijnen lopen door elkaar heen, waardoor bezoekers worden uitgedaagd om verder te kijken dan hun persoonlijke grenzen.

De decors van Doloris Anoma Maze zijn gerealiseerd door P&P Projects, bekend van projecten voor onder andere de Efteling, Disney en Universal Studios. Het doolhof biedt een “onmogelijke werkelijkheid” waar nieuwsgierigheid de gids is. Illustrator Daan van Genechten heeft ook bijgedragen aan de nieuwe locatie door de entreeruimte, toiletten en horecagelegenheden te ontwerpen.

Doloris Anoma Maze is bedoeld voor volwassenen vanaf 12 jaar. Reguliere tickets kosten 29 euro, maar online zijn goedkopere toegangskaarten beschikbaar. Vanwege het klimmen en kruipen is de attractie niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Related posts

Ontdek de Magie van Paramount-films in Movie Park Germany: Een Betoverende Attractie-ervaring!

Douglas Ross

Efteling’s Dak Danse Macabre: Van Ruwbouw naar Perfectie!

Douglas Ross

Beleef de actie: Voltron Nevera, de krachtige nieuwe lanceerachtbaan van Europa-Park!

Douglas Ross