Image default
Business

Europa-Park viert succes: ‘Wij hebben de ultieme rollercoaster gebouwd!’
Europa-Park brengt nummer uit over nieuwe achtbaan Voltron Nevera

Europa-Park brengt nummer uit over nieuwe achtbaan Voltron Nevera

Vandaag, 19.30 uur

Europa-Park heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen. Het Duitse attractiepark brengt een nummer uit waarin de nieuwe achtbaan Voltron Nevera wordt bejubeld. Het lied Electrified, dat deze week verscheen op Spotify en andere streamingdiensten, gaat over hoe goed Voltron wel niet ontworpen is.

Het Engelstalige nummer werd met behulp van artificial intelligence ontwikkeld voor de making-of-serie van Voltron. Kennelijk viel het eindresultaat in de smaak, want Europa-Park heeft de muziek uiteindelijk daadwerkelijk laten opnemen door professionele artiesten. Die versie staat nu online.

De zin “We built the best rollercoaster in the world” komt steeds terug. “We built a rollercoaster, the greatest one ever seen”, klinkt het verder. “We designed it with precision, every loop and every bend. As the wheels spin along the track, excitement never ends.” Even later is te horen: “We built a masterpiece, a rollercoaster that can fly.”

Het nummer Electrified – The Best Rollercoaster werd uitgebracht onder de artiestennaam Europa United, de huisband van Europa-Park. Naast Spotify is de track te beluisteren op onder meer Deezer, Apple Music en YouTube Music.


Related posts

Drie angstaanjagende scènes in het Walibi-spookhuis: The Nun, Chucky en Stranger Things – Bereid je voor op een nacht vol griezelig vermaak!” 1. Duik in het duistere mysterie van “The Nun” – Walibi’s nieuwe spookhuiservaring! Stap in de wereld van het onheilspellende klooster waar het kwaad heerst. Terwijl je door de donkere gangen van het spookhuis dwaalt, zul je geconfronteerd worden met angstaanjagende verschijningen van de beruchte non. Voel de koude rillingen over je rug lopen terwijl je haar ijzingwekkende lach hoort echoën door de gangen. Durf jij de confrontatie aan? 2. “Chucky” is terug en hij jaagt op jou in het Walibi-spookhuis! Stap binnen in de wereld van de beruchte moordlustige pop. Terwijl je door een verlaten speelgoedwinkel wandelt, zul je merken dat Chucky altijd op de loer ligt, klaar om toe te slaan. Voel de spanning stijgen terwijl je probeert te ontsnappen aan zijn dodelijke spelletjes. Zal het je lukken om Chucky te slim af te zijn? 3. Betreed de huiveringwekkende dimensie van “Stranger Things” in het Walibi-spookhuis! Reis terug naar de jaren 80 en stap in de wereld van de populaire Netflix-serie “Stranger Things”. Terwijl je door de mysterieuze Upside Down-wereld dwaalt, zul je geconfronteerd worden met demogorgons en andere verschrikkelijke wezens. Wees op je hoede, want het bovennatuurlijke ligt op de loer achter elke hoek. Durf jij het avontuur aan te gaan? “Bereid je voor op een nacht vol huiveringwekkende avonturen in het Walibi-spookhuis – The Nun, Chucky en Stranger Things wachten op je!

Douglas Ross

Walibi Holland breekt abrupt af wegens grimmige ambiance: Het onthullende verhaal!

Douglas Ross

Walibi Holland springt voor de deur van Avonturenpark Hellendoorn: Ontdek de ultieme pretpark showdown!

Douglas Ross