Image default
Business

Verdwaal in de Wereld van Dino’s: Bobbejaanland onthult meer dan dertig prehistorische reuzen!
Bobbejaanland presenteert World of Dinos

Bobbejaanland presenteert World of Dinos

Een nieuw evenement in het voorjaar van 2024

Vandaag, 10.22 uur

Bobbejaanland, het Vlaamse pretpark, kondigt een nieuw evenement aan voor het voorjaar van 2024. Tussen half april en eind juni kunnen bezoekers meer dan dertig verschillende dinosaurussen ontdekken. World of Dinos komt dan naar ‘t plezantste land.

Normaal gesproken is World of Dinos te beleven in een beursgebouw. Deze winter zal de reizende dino-expositie in de Jaarbeurs Utrecht te zien zijn van zaterdag 16 december tot en met zondag 21 januari. Maar komend voorjaar duiken de dino’s voor het eerst op in Bobbejaanland.

De levensgrote bewegende beelden worden neergezet in de overdekte showarena achteraan het attractiepark. Daarnaast zullen er verspreid over het park sporen van dino’s te vinden zijn. Bobbejaanland belooft “een leerrijke beleving voor bezoekers van alle leeftijden”. Deze beleving is inbegrepen bij de reguliere entreeprijs en abonnementen.

“Leer je favoriete dino’s beter kennen en haal de archeoloog in je naar boven”, valt te lezen op de Bobbejaanland-website. “Ga op de foto met je favoriete dino en ga als ranger in spe weer naar huis. Zelfs toegankelijk met regenweer!” World of Dinos vindt plaats van zaterdag 13 april tot en met zondag 30 juni.

Het is niet voor het eerst dat dinosaurussen hun intrede doen in Bobbejaanland. In de jaren tachtig stonden er al dino’s naast het parcours van een inmiddels verdwenen oldtimerbaan. De prehistorische beelden werden later verplaatst richting de Texastrein, die in 2000 sloot. Verder was het tussen 1994 en 2018 mogelijk om een ritje te maken in Dino Ride, een carrousel met bakjes in de vorm van dino’s.


Related posts

Durfal duikt in het diepe tijdens gevecht: Waaghals in Walibi!

Douglas Ross

Europa-Park-fans ziek na buffet: wat ging er mis?

Douglas Ross

Ontdek de magie van de vernieuwde Studio 1 in Disneyland Paris!

Douglas Ross