Image default
Business

Ontdek de betoverende muzikale lasershow deze winter bij de F.L.Y.-achtbaan in Phantasialand!
Nieuwe lasershow in Phantasialand’s themagebied Rookburgh

Nieuwe lasershow in Phantasialand’s themagebied Rookburgh

Vandaag, 22.26 uur

Dit winterseizoen maakt Phantasialand gebruik van het themagebied Rookburgh voor een spectaculaire nieuwe lasershow. Bezoekers kunnen na zonsondergang genieten van een muzikaal laserspektakel bij de flying coaster F.L.Y. en Hotel Charles Lindbergh. De avondvoorstelling duurt ongeveer vijf minuten.

In 2021 introduceerde het Duitse pretpark al een winterse lichtshow genaamd Pulse of Rookburgh. Dit jaar heeft de productie een flinke upgrade gekregen met de toevoeging van laserstralen. Deze laserstralen brengen het themadeel op een indrukwekkende manier tot leven, in combinatie met een epische soundtrack.

Echter, Pulse of Rookburgh heeft één groot nadeel. Tijdens de show, die elk uur plaatsvindt, wordt de achtbaan F.L.Y. tijdelijk stilgezet. Dit heeft een negatief effect op de capaciteit en wachttijd van deze populaire attractie.

Bezoekers kunnen de lasershow bekijken tijdens het winterfestival Wintertraum, dat afgelopen weekend van start is gegaan. Het evenement loopt nog tot en met zondag 28 januari 2024. Let op: op 24 en 25 december en 1, 15 en 16 januari is het attractiepark gesloten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Betoverend! Efteling brengt Kasteel van Doornroosje tot leven in renovatie

Douglas Ross

Modelbouwshow SBS6 betovert de Efteling!

Douglas Ross

Europa-Park maakt entree vernieuwing: kaartcontrole verplaatst!

Douglas Ross