Image default
Business

Disneyliefhebber laat betoverend sprookjeskasteel vereeuwigen op zijn arm!
Disney-fan uit Rotterdam draagt Disneyland Paris altijd bij zich

Disney-fan uit Rotterdam draagt Disneyland Paris altijd bij zich

Vandaag, 08.49 uur

Disney-liefhebber Giovanni Webbe (25) uit Rotterdam draagt het kasteel van Disneyland Paris voortaan altijd bij zich. De fan besloot een tatoeage te nemen gebaseerd op Le Château de la Belle au Bois Dormant; het iconische sprookjeskasteel van Doornroosje. Daaronder staan rozen.

“Never grow up”, valt er te lezen. Voor Webbe staat het kasteel symbool voor zijn liefde voor Disneyland, vertelt hij aan Looopings. Wanneer hij het Disneyland Park binnenwandelt en het bouwwerk ziet, krijgt Webbe tranen in zijn ogen. “Het betekent veel voor mij, omdat ik dan weet dat ik mezelf weer kan onderdompelen in Disney-magie.”

Het ontwerp voor de tatoeage werd gemaakt door The Art Collectors in Uithoorn. “Daar heb ik mijn wensen uitgesproken.” Met de tattoo wil de Rotterdammer ook een moeilijke periode achter zich laten. “Ik ben vaak gepest. Nu sluit ik die vervelende jeugd af en start ik als het ware een nieuwe. Vandaar de tekst erbij: ik blijf altijd het kind wat ik wilde zien.”

Deze maand was de fan in Disneyland Paris om bij het kasteel te poseren met zijn nieuwe tattoo. “Ik ga er niet elke maand naartoe, maar om de paar jaar”, legt hij uit. “Ik ben bang dat de magie verdwijnt als je vaak achter elkaar gaat.” Webbe overweegt de komende tijd meer Disney-tatoeages te laten zetten. “Met Mickey en Minnie en iets van Belle en het Beest. Dat blijft toch mijn favoriet.”

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Ontdek de magie van Oberhausen’s splinternieuwe pretpark: opening in 2025!

Douglas Ross

FC Barcelona en PortAventura World slaan de handen ineen: een droomteam voor plezier!

Douglas Ross

Spannende darkride geopend in Chocolade Wonderland Engeland!

Douglas Ross