Image default
Business

“Sneeuwpop Pjotr schittert in de Winter Efteling: knuffels, pins en sleutelhangers” – Een sprookjesachtige blog over de onweerstaanbare charme van Pjotr!De opkomst van de sneeuwpop in de Winter Efteling

De opkomst van de sneeuwpop in de Winter Efteling

Een eenvoudige sneeuwpop ontpopt zich tot één van de populairste figuren van de Winter Efteling. In de attractie Carnaval Festival zijn al sinds 1984 schattige sneeuwpopjes te vinden, als onderdeel van de Alaska-scène. Vorig jaar kregen de poppen een prominentere rol tijdens het winterseizoen.

Een sneeuwpop met de naam Pjotr kwam toen voor in de parkshow van Jokie en Jet. Ook klom er een sneeuwpop bovenop de gevel van de attractie. Bovendien realiseerde de Efteling een fotopunt op het plein voor Carnaval Festival, met een popje dat een maretak liet zakken.

Het concept bleek populair: Pjotr werd een publiekslieveling. Daarom besloot de Efteling de sneeuwpoppen dit jaar nog meer op de voorgrond te laten treden. Een nieuwe winterpin is vormgegeven als de pop met de maretak. Ook kwam er een speciale Pjotr-sleutelhanger.

Bovenop de ingang van Carnaval Festival zijn twee extra sneeuwpoppen verschenen. Verder is het de bedoeling dat Efteling-bezoekers binnenkort Pjotr-knuffels kunnen winnen bij een basketbalspel op de Warme Winter Weide. Opvallend genoeg werd eind 2022 duidelijk dat er juist plannen zijn om een ander personage het gezicht van de Winter Efteling te laten worden. Toen lekten ontwerpen uit van een winterconcept dat draaide om de mascotte Koning Winter.

Related posts

Beleef de spanning van The Phantom of the Opera in Europa-Park’s nieuwste achtbaan!

Douglas Ross

Magisch Marineland houdt orka’s betoverd in eigen bassins – Japanse avonturen moeten nog even wachten!

Douglas Ross

Unieke Troy souvenirs: houten achtbaan stukken als exclusieve herinnering uit Toverland

Douglas Ross