Image default
Business

Ontdek de betoverende Franse brasserie van Disneyland Paris: Rosalie – een culinair avontuur!

Disneyland Paris opent nieuw restaurant: de Franse brasserie Rosalie

Disneyland Paris heeft dit weekend een nieuw restaurant geopend: de Franse brasserie Rosalie. Het etablissement is gelegen in het vrij toegankelijke uitgaansgedeelte Disney Village, tussen de Disney-parken en Disney Hotel New York. Rosalie serveert een scala aan gerechten, waaronder zeevruchten, vlees- en visgerechten.

Het voormalige Café Mickey is het afgelopen jaar omgebouwd tot een chique restaurant met de naam Rosalie. Het restaurant biedt plaats aan 348 gasten en heeft ook een buitenterras. Disney omschrijft Rosalie als een eigentijdse ervaring die zowel verfijnd als gezinsvriendelijk is.

Het interieur van Rosalie wordt omschreven als modern maar elegant, met schilderijen, grote spiegels, handgemaakte muurschilderingen en een gemotoriseerde lamp met bewegende bollen. Het restaurant heeft twee verdiepingen en is dagelijks geopend vanaf 08.30 uur voor ontbijt, lunch en diner.

Op het menu van Rosalie staan typisch Franse gerechten zoals slakken, uiensoep, kreeft, eendenpaté, mosselen, garnalen, oesters, crème brûlée en tarte tatin. Daarnaast zijn er ook specialiteiten zoals varkensworst, gestoofd rundvlees, ribsteak, zalmfilet, zuurkool, romige kreefttaart, geroosterde zeebaarsfilet en rundvleestartaar.

Voor liefhebbers van schaal- en schelpdieren is er een centrale oesterbar genaamd L’Equailler. Bij de buitenbalie Le Comptoir kunnen bezoekers sandwiches, salades, sappen, gebak en taarten afhalen voor onderweg.

De exploitatie van Rosalie is niet in handen van Disney zelf, maar van de externe horecagroep Bertrand. Deze groep runt ook andere horecalocaties in het gebied, waaronder The Royal Pub (voorheen King Ludwig’s Castle) en Rainforest Café. De komst van Rosalie maakt deel uit van een transformatie van Disney Village, waarbij een gevelrij van bijna 200 meter lang in twee fases vernieuwd zal worden.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Franse brasserie Rosalie in Disneyland Paris? Breng dan zeker een bezoekje aan Disney Village en geniet van de heerlijke gerechten die dit nieuwe restaurant te bieden heeft!

Related posts

Ontdek de opwindende transformatie van Efteling’s Piraña met een investering van 8 miljoen euro!

Douglas Ross

Betoverende toevoegingen aan Disneyland Paris: Bevroren magie en Poeh’s avonturen – Ontdek de nieuwste attracties!

Douglas Ross

Verbazingwekkend! Minder attracties beschikbaar in de Efteling: Python ook wekenlang gesloten

Douglas Ross