Image default
Business

Beleef de Magie van Bellewaerde Kerst: De Betoverende Winteropening van Bellewaerde Park

Bellewaerde Park opent deuren tijdens de wintermaanden met Bellewaerde Kerst

Het Belgische pretpark Bellewaerde Park opent voor het eerst in dertien jaar tijdens de wintermaanden haar deuren. Het park is volledig omgetoverd in winterse sferen en het evenement draagt de naam Bellewaerde Kerst.

Om bezoekers in de kerststemming te brengen, heeft het park geïnvesteerd in driehonderd kerstbomen en kilometers aan kerstverlichting. Daarnaast hebben verschillende attracties een winterthema gekregen.

Winterse attracties

Een van de bekende attracties, de overdekte rollercoaster Huracan, is tijdelijk omgedoopt tot Winter Express. De attractie is voorzien van aangepaste decors en een andere soundtrack. Ook de boomstambaan River Splash heeft een winterse naam gekregen, namelijk Kerstbûches. Bij de Koffietassen is tijdelijk Santa’s Kitchen geopend, waar lichteffecten en rook zorgen voor een magische sfeer.

Ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Drie kinderattracties hebben een winterse benaming gekregen, namelijk Santa’s Balloons, Santa’s Candyshop en Rudolph’s Ride. In de 4D-bioscoop wordt de film Sleigh Ride 4D vertoond.

Naast de attracties zijn er ook verschillende andere activiteiten te beleven. Op de parkeerplaats naast de attractie Niagara is een tent opgezet met springkussens en speeltoestellen voor kinderen, genaamd Santa’s Playground. Meerdere keren per dag wordt de Winter Wonder Show opgevoerd, met illusies, acrobatiek, dans en zang. En natuurlijk kunnen bezoekers op de foto met de Kerstman. Vanaf vrijdag 22 december is er ook een kerstparade te zien.

Al met al belooft Bellewaerde Kerst een magisch en sfeervol evenement te worden. Dus trek je warme winterkleding aan en breng een bezoek aan Bellewaerde Park tijdens de wintermaanden!

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl

Related posts

Ontdek Aquascope: Het spectaculaire waterparadijs van Futuroscope!

Douglas Ross

Verdrietig nieuws: Stoomtrein Efteling deze week onverwacht gesloten!

Douglas Ross

Ontdekking in de Efteling: Restanten van geheim Duits munitiedepot komen aan het licht!

Douglas Ross