Image default
Business

Foto’s: Burgers’ Zoo brengt uitgestorven ijstijddieren tot leven!


Ontdek de IJstijd & Zoo in Burgers’ Zoo

Ontdek de IJstijd & Zoo in Burgers’ Zoo

Bezoekers van Burgers’ Zoo in Arnhem kunnen dit najaar kennismaken met ongebruikelijke dieren. Tijdens het nieuwe evenement IJstijd & Zoo zijn in de dierentuin negentien uitgestorven diersoorten te vinden, in de vorm van natuurgetrouwe replica’s. Een fotoreportage brengt de tijdelijke bewoners in beeld.

Verspreid over het park zijn onder andere de wolharige mammoet, de sabeltandtijger, de grottenhyena, de grondluiaard, de wolharige neushoorn, de poolvos, het reuzenhert, de holenbeer, de steppewisent, de dwergolifant en de holenleeuw te bewonderen. Alle decorstukken zijn op ware grootte gemaakt en speciaal ontworpen voor de dierentuin.

De IJstijd & Zoo duurt nog tot en met het einde van de kerstvakantie, zondag 7 januari 2024. Bezoekers kunnen zich “in het spoor van de mammoet” wanen, aldus Burgers’ Zoo. Daarnaast is er een educatieve audiotour ontwikkeld, met poolvos Snowy in de hoofdrol.

Tijdens de weekenden en de kerstvakantie zijn er tussen 11.00 en 15.00 uur extra activiteiten voor kinderen. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen op sommige dagen een rondleiding volgen over het effect van klimaatverandering op dieren, voor slechts 2 euro per persoon.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Ein-de-lijk: Plopsaland zet punt achter Nacht van de Abonnees na acht edities!

Douglas Ross

Betoverende Efteling onthult magische gezichten in spectaculaire rotsen bij de Piraña

Douglas Ross

Stoomtrein Efteling: De laatste stoomlocomotief in actie – Wat nu?

Douglas Ross