Image default
Business

Nieuwe angstaanjagende darkride “Demonen Gruft” geopend in Heide Park – Durf jij het aan?

Nieuwe griezelattractie geopend in Heide Park: Dämonen Gruft

In het Duitse pretpark Heide Park is vandaag een nieuwe griezelattractie geopend genaamd Dämonen Gruft. Deze bescheiden spookdarkride neemt bezoekers mee op een tocht door de oude catacomben van het themagebied Transsilvanien, waar de graftombe van een demoon zich bevindt.

De attractie, die voor ongeveer 7 miljoen euro werd gebouwd in het voormalige stationsgebouw van de verdwenen Wildwasserbahn II, combineert fysieke decors met licht, geluid, videoprojecties en andere effecten. De rit duurt iets meer dan drie minuten en laat bezoekers verschillende horrordecors en schrikeffecten ervaren.

Het station van de attractie werd nooit gesloopt en werd nu omgebouwd tot een darkride van circa 600 vierkante meter. Samen met het Belgische bedrijf Alterface en de Spaanse TAA Group werd het decor van de attractie gerealiseerd. De attractie bevat geen interactieve elementen, maar biedt wel een angstaanjagende ervaring voor bezoekers vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 130 centimeter.

Met een capaciteit van slechts 380 mensen per uur zal Dämonen Gruft naar verwachting voor lange wachtrijen zorgen in de komende periode. Vandaag liep de wachttijd al op tot anderhalf uur, wat aangeeft dat de attractie populair is onder bezoekers van Heide Park.

Related posts

Disneyland Paris geeft klassieke attractie een Up-grade met nieuwe scène!

Douglas Ross

Betoverend nieuw design voor Entreegebied Efteling: klaar voor het adembenemende hotel

Douglas Ross

Europa-Park onthult betoverend nieuw themagebied Kroatië: een foto-overzicht!

Douglas Ross