Image default
Business

Betoverend vakantieplezier: Ontdek de magie van Rancho Grande in Attractiepark Slagharen!
Attractiepark Slagharen onthult nieuwe accommodaties

Attractiepark Slagharen onthult nieuwe accommodaties

Vandaag, 16.19 uur

Attractiepark Slagharen heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe accommodaties die per direct te boeken zijn. Eerder werd al bekend dat het pretparkresort in Overijssel zestig nieuwe vakantiewoningen zou bouwen, geschikt voor acht personen. Vandaag worden de naam, het uiterlijk en het interieur van de accommodaties onthuld.

Slagharen had tot nu toe alleen huisjes beschikbaar voor maximaal zes personen. Vanwege de extra ruimte hebben de nieuwe accommodaties de naam “Rancho Grande” gekregen. Het eerste deel van de naam verwijst naar “een plek waar cowboys samenkomen”, wat perfect past bij de stijl van het Wilde Westen waar Slagharen om bekend staat.

De nieuwe lodges kunnen nu al geboekt worden, met een minimumverblijf van twee nachten en aankomstmogelijkheid vanaf maandag 1 juli 2024. Een Rancho Grande bestaat uit vier slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met een keuken. In de toekomst zal Slagharen nog een speciale VIP-variant van de huisjes introduceren.

De nieuwe accommodaties worden gebouwd op de plek van de camping. Op termijn zal er een nieuwe camping worden gerealiseerd naast de hoofdparkeerplaats. Momenteel bevinden de plannen zich nog in de ontwikkelingsfase, waardoor er nog geen definitieve openingsdatum is vastgesteld voor de nieuwe camping. Voorlopig heeft Slagharen dus geen eigen camping.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Recordaantal bezoekers voor dé topattractie van de Benelux: de populairste dierentuin!

Douglas Ross

Fotos: Disneyland Paris tovert Main Street om voor gloednieuw festival Symphony of Colours

Douglas Ross

Dierentuinbaas haalt uit naar rookverbod: ‘Hypocriet en nutteloos!’

Douglas Ross