Image default
Business

Magische Holiday Parade: Movie Park Germany verrast halloween-bezoekers met betoverende kerstsfeer!

Movie Park Germany geeft voorproefje op kerstseizoen tijdens Halloween Horror Festival

Gepubliceerd op Vandaag, 10.39 uur

Tijdens de laatste avond van het Halloween Horror Festival heeft Movie Park Germany alvast een voorproefje gegeven op het aankomende kerstseizoen. De gebruikelijke parade met monsters werd omgetoverd tot een vrolijke kerstparade. Scare actors droegen speciale kerstoutfits en er werd zelfs gebruikgemaakt van een sneeuwmachine. De stoet begon onheilspellend als altijd, maar na verloop van tijd kwamen de Kerstman en kerstelfjes tevoorschijn en werd kerstmuziek gestart. Plotseling leken de meelopende halloween-griezels een stuk minder huiveringwekkend.

Op de achtergrond klonk een instrumentale versie van de kersthit “Rockin’ Around the Christmas Tree”. Daarnaast was het ook het allereerste optreden van de nieuwe kerstmascotte S.A.D., een kruising tussen een filmklapper en een norse yeti.

Winteropening Movie Park Germany

De winteropening van Movie Park Germany vindt plaats op 24 dagen tussen vrijdag 1 december en zondag 7 januari. Het park combineert hierbij Halloween en Kerstmis, net zoals het Duitse Europa-Park dat doet met het evenement HalloWinter.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Van Speelparadijs naar Spookachtige Nachtmerry: De Huiveringwekkende Transformatie van Breda’s Overdekte Speeltuin!

Douglas Ross

Verwarring en verrassing: Reacties op mysterieuze deelnemers YouTube-dag Toverland

Douglas Ross

Scoren zonder te verliezen: Spotgoedkope Efteling-souvenirs bij Kruidvat!

Douglas Ross