Image default
Business

Krijg nu 50% korting op tickets voor Walibi Holland met onze exclusieve mistige deal!

Walibi Holland presenteert kortingsactie voor schrikkeldag

Walibi Holland heeft vandaag een speciale kortingsactie gelanceerd ter gelegenheid van schrikkeldag op 29 februari. Voor slechts 29 euro is het mogelijk om een ticket aan te schaffen voor het pretpark. Echter, veel abonnees van de digitale Walibi-nieuwsbrief hebben verkeerde informatie ontvangen door een blunder in de e-mail.

In de e-mail stond vermeld: “Valentijnsactie: voor jou en je valentijn! Koop nu een ticket en krijg je tweede ticket ter waarde van 43,50 euro gratis!” Dit terwijl Valentijnsdag al twee weken geleden was. Blijkbaar was er vergeten om de tekst aan te passen.

Daarnaast kloppen ook de voorwaarden niet. Walibi geeft vandaag namelijk 14,50 euro korting op een regulier ticket van 43,50 euro. Er is dus geen sprake van een tweede kaartje gratis, zoals in de mail staat vermeld. Ook de kleine lettertjes bevatten een fout, waarin staat dat er mogelijk “geen beschikbare dagen meer zijn als je het valentijnsticket niet tijdig op datum zet”.

Een woordvoerder van Walibi heeft aangegeven dat de foutieve informatie is verstuurd aan “enkele ontvangers”. De meeste fouten zijn alleen zichtbaar bij de mobiele weergave van de mail, aldus de voorlichter. Dit was uiteraard niet de bedoeling en had niet mogen gebeuren.

De kortingskaartjes van 29 euro per stuk zijn geldig van 30 maart tot en met 30 juni 2024. Momenteel zijn er online tickets op datum verkrijgbaar voor 34,50 euro voor die periode. De daadwerkelijke korting vandaag bedraagt dus eigenlijk maar 5,50 euro.

Vorig jaar liep een kortingsactie van Walibi Holland ook al mis. Toen beloofde het park tickets voor 14 euro per stuk, maar door de enorme drukte was de ticketshop niet bereikbaar. De actie werd een week later overgedaan, maar ook toen werkte de website niet naar behoren. Uiteindelijk trok Walibi al na een uur de stekker uit de actie, terwijl deze eigenlijk twee uur zou duren.

Related posts

Betoverend pikante fotoshoots: OnlyFans-model schittert in Disneyland Paris!

Douglas Ross

Sprookjesbos in shock na verwoestende brand: Samen staan we sterk!

Douglas Ross

Directeur Belgische dierentuin achter tralies: schokkend nieuws!

Douglas Ross