Image default
Business

Luister en droom weg: Efteling brengt betoverende voorleessprookjes uit het Sprookjesbos tot leven!

Ontdek de Wonderlijke Voorleessprookjes van de Efteling

Wie graag verhalen voorleest, kan nu op een interactieve manier genieten van de sprookjes uit het Sprookjesbos van de Efteling. Op de speciale pagina van de Efteling-website zijn zeven bekende sprookjes te vinden die voorgelezen kunnen worden met bijpassende achtergrondgeluiden.

Wat zijn de Wonderlijke Voorleessprookjes?

Het concept van de Wonderlijke Voorleessprookjes houdt in dat ouders en verzorgers samen met hun kinderen de klassieke sprookjes kunnen lezen en beluisteren. Door de microfoon van een smartphone, tablet of computer te activeren, worden tijdens het voorlezen automatisch geluiden afgespeeld die zorgen voor een interactieve hoorspelervaring.

Welke sprookjes zijn er te vinden?

Op de pagina zijn korte versies te vinden van zeven klassieke sprookjes, waaronder De Nieuwe Kleren van de Keizer, De Wolf en de Zeven Geitjes, en Doornroosje. Bij elk verhaal zijn specifieke geluidseffecten toegevoegd die de beleving nog intenser maken. Zo hoor je bijvoorbeeld gelach van publiek als de keizer in zijn blootje staat en het geluid van een schaar die opengaat als de wolf zijn buik opensnijdt.

Originele en herkenbare geluiden

De Efteling maakt gebruik van zowel originele geluiden uit het Sprookjesbos als speciale geluidseffecten die de verhalen tot leven brengen. Het doel van dit initiatief is om de eeuwenoude sprookjes op een vernieuwende manier te presenteren en zo een nieuwe generatie lezers te inspireren.

Benieuwd naar de Wonderlijke Voorleessprookjes van de Efteling? Ga naar deze pagina en ontdek een magische wereld van verhalen en geluiden!

Related posts

Het Griezelige Spektakel: Attractiepark Slagharen zet de puntjes op de i voor het nieuwste Halloween-evenement

Douglas Ross

Gezocht: Avonturiers voor Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling: Doe mee in mei!

Douglas Ross

Pretpark zwaait op spectaculaire wijze afscheid van legendarische attractie na 64 jaar!

Douglas Ross