Image default
Business

Lente-explosie: fleurige decoraties en vrolijke parade tijdens het Spring in Slagharen festival

Attractiepark Slagharen viert de lente met Spring Festival

Attractiepark Slagharen viert de lente met het voorjaarsfestival Spring. Het Overijsselse pretpark staat de komende weken in het teken van bloemen, met fleurige decoraties, nieuwe fotopunten en speciaal entertainment. Op verschillende dagen is de Spring Parade te zien, inclusief een nieuwe wagen.

Spring vond in 2023 voor het eerst plaats. Toen ging in de Music Hall de lenteshow Uit Je Bol in première, over een bloemenwedstrijd. De theatervoorstelling met mascotte Randy en Rosie keerde dit jaar terug. Het themalied van het voorjaarsevenement, dat ook Spring heet, klinkt meermaals per dag in het park.

Slagharen zorgde op verschillende plekken voor vlaggen, bloemen, planten en vaandels. Voor de attractie The Big Wheel staat een reuzenradje met planten erin. Bij de molen achteraan het park verschenen kleurrijke paraplu’s en een geschilderde koets. Bezoekers kunnen steltlopers in de vorm van bloemen tegenkomen.

Livemuziek

Slagharen heeft ook al iets losgelaten over het zomerprogramma. De wasberen Randy en Rosie blijven te zien in een eigen voorstelling. Verder belooft het park “een spannende stunt-straatshow”. Tot slot zijn er plannen voor zomeravonden met livemuziek. De details worden later bekendgemaakt.

Related posts

Magisch huwelijksaanzoek verrast publiek tijdens betoverende Sprookjesboomshow in de Efteling

Douglas Ross

Duinrell’s Unforgettable Fandag met YouTube Sensaties Rutger en Thomas!

Douglas Ross

Walibi Holland onthult recordaantal bezoekers in 2023: Spookachtigste Halloween ooit!

Douglas Ross