Image default
Business

Plotse Koude: Walibi Holland sluit onverwacht vroeger, achtbanen in de kou!
Walibi Holland past openingstijden aan vanwege vrieskou

Walibi Holland past openingstijden aan vanwege vrieskou

Vandaag, 12.26 uur

Walibi Holland heeft besloten om ingrijpende maatregelen te nemen vanwege de vrieskou. Eerder liet een woordvoerder nog weten dat alle attracties gewoon open zouden gaan, ondanks de lage temperaturen. Bezoekers zouden vandaag welkom zijn tot 20.00 uur. Echter, nu blijkt dat deze belofte wordt gebroken en het pretpark twee uur eerder zal sluiten. Zelfs de achtbanen gaan eerder dicht.

Op typische Walibi-manier wordt het gewijzigde openingstijden gecommuniceerd aan het aanwezige publiek: in de vorm van een geprint A4’tje dat op de kaartcontrole is geplakt. “Vanwege het winterse weer sluit Walibi Holland vandaag bij uitzondering om 18.00 uur,” staat erop.

Bij de ingangen van de verschillende rollercoasters wacht bezoekers nog een onaangename verrassing. Daar wordt vermeld dat de achtbanen al om 17.00 uur sluiten, drie uur eerder dan beloofd. Op de website van Walibi staat nu dat attracties om 18.00 uur zullen sluiten. Dat wijkt dus af van wat men in het park zelf kenbaar maakt.

Entertainmentprogramma

Walibi staat in de wintermaanden in het teken van het evenement Bright Nights, dat draait om lampjes en lichtshows. Door het park al om 18.00 uur te sluiten, is er geen sprake meer van een avondopenstelling. Het entertainmentprogramma zal ook moeten worden aangepast, aangezien veel acts gepland stonden tussen 18.00 en 20.00 uur.

Bezoekers die al een ticket hebben gekocht en geen zin meer hebben om te komen nu de avondopening is geschrapt, hebben pech. “Het is niet mogelijk om je ticket om te ruilen voor een andere datum,” laat Walibi weten. Wel ontvangen bezoekers bij het verlaten van het park een voucher voor een gratis ticket voor een andere datum. Het park is vanaf morgen gesloten tot eind maart.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Knallende overname in pretparkland: De Waarbeek slaat toe en neemt Drouwenerzand over!

Douglas Ross

Binnenkijken in het betoverende attractiegebouw van Danse Macabre in de Efteling: Ontdek de gelekte foto’s!

Douglas Ross

Spanning en sensatie: Brug naast Bobbejaanland gesloten wegens dreigend instortingsgevaar!

Douglas Ross