Image default
Business

Influencers opgelet: Walibi Holland roept jullie op voor een angstaanjagend avontuur bij Halloween Spooky Days!
Ontmoet beroemdheden in Walibi Holland tijdens Halloween Spooky Days

Ontmoet beroemdheden in Walibi Holland tijdens Halloween Spooky Days

Vandaag, 16.07 uur

In Walibi Holland zijn de komende weken verschillende beroemdheden te ontmoeten. Het pretpark nodigde een groot aantal influencers uit om familie-evenement Halloween Spooky Days te promoten, de kindvriendelijke tegenhanger van de bekende Fright Nights. Onder andere de Bankzitters en Enzo Knol komen langs.

“Je kan ze zien optreden of alles vragen tijdens de Q&A”, laat Walibi weten. “Ook krijg je de kans ze te ontmoeten tijdens de meet-and-greet.” De artiesten zijn te vinden in griezelgebied Festival of Freaks, tegenover achtbaan Lost Gravity.

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober is Djamila Verhoef – beter bekend als MeisjeDjamila – aanwezig. Zangeres, actrice en presentatrice Stefania Liberakakis werd geboekt voor zaterdag 14, zondag 15, woensdag 18 en maandag 23 oktober. Walibi-bezoekers komen op maandag 16 en dinsdag 17 oktober de Familie Lakap tegen, bekend van hun familievlogs.

Fans van de Bankzitters kunnen hun helden zien op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober. Sterre Koning is in Walibi in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Ook Enzo Knol brengt in de herfstvakantie een bezoek aan het attractiepark, op dinsdag 24 woensdag 25 oktober. Meidengroepen Unity (donderdag 26 en vrijdag 27 oktober) en Infinity (zaterdag 28 en zondag 29 oktober) sluiten het evenement af. De Spooky Days zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een jaar eerder verwelkomde Walibi onder andere TikTok- en YouTube-sterren Jessie van Wieren, Bibi, Esmee Joanna en Vijftal.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Honderd jaar Disney: Ontdek het betoverende jubileumboek van Disneyland Paris!

Douglas Ross

Spannend nieuws: Attractiepark Rotterdam opent in maart 2025!

Douglas Ross

Tikibad van Duinrell: 40 jaar een waterparadijs van formaat!

Douglas Ross