Image default
Business

Hogere prijzen bij Europa-Park: Beleef een onvergetelijk avontuur voor €79,50 en ontdek Rulantica voor slechts €55,50!


Europa-Park verhoogt entreeprijzen in 2024

Europa-Park verhoogt entreeprijzen in 2024

Vandaag, 14.46 uur

Europa-Park, het populaire attractiepark in Zuid-Duitsland, zal in 2024 de entreeprijzen verhogen. Voor een dagticket moet er aan de kassa tussen de 71,50 en 79,50 euro betaald worden, afhankelijk van het bezoekmoment. Dit is een van de hoogste ticketprijzen in Europa, vooral tijdens vakantieperiodes.

Online bestellingen krijgen echter een korting van 10 euro per persoon. Hierdoor bedragen de tarieven voor volwassenen 61,50 of 69,50 euro. Vorig seizoen waren de online prijzen tussen de 57,50 en 65 euro. Aan de kassa rekenden bezoekers toen 67,50 of 75 euro af.

Naast de entreeprijzen van Europa-Park zullen ook de prijzen van waterwereld Rulantica stijgen. Vanaf het komende voorjaar worden er variabele ticketprijzen gehanteerd, vergelijkbaar met het nabijgelegen pretpark. Op rustige dagen kost een kaartje 50,50 euro aan de kassa, terwijl op drukke dagen 55,50 euro wordt gevraagd. De online korting voor Rulantica is iets lager, namelijk 6 euro per persoon. Hierdoor komen de prijzen in de digitale ticketshop uit op 44,50 of 49,50 euro. Vorig jaar waren de online prijzen voor Rulantica 44 euro en 50 euro bij de kassa.

Voor Europa-Park belooft 2024 een spannend jaar te worden met de opening van de spectaculaire nieuwe lanceerachtbaan Voltron Nevera, onderdeel van een Kroatisch gedeelte. Daarnaast zullen twee attracties in het Oostenrijkse themagebied heropend worden na een grote brand: een powered coaster en een boomstambaan. Het park voegt ook een avonturenparcours toe om het aanbod verder uit te breiden.

Ben jij een fan van Europa-Park? Laat het ons weten in de reacties!

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Parc Astérix opent spectaculair Egyptisch hotel in 2026: ontdek de prachtige ontwerpen!

Douglas Ross

Duinrell blijft onverslaanbaar: bijna 1,4 miljoen bezoekers!

Douglas Ross

Efteling sluit Python niet vijf dagen, maar bijna drie weken – Ontdek het opmerkelijke nieuws!

Douglas Ross