Image default
Business

Smaakvolle worstenbroodjes in Avalon: het nieuwe smulparadijs van Toverland!

Nieuwe horecalocatie geopend in Toverland

Nieuwe horecalocatie geopend in Toverland

Vandaag heeft attractiepark Toverland een nieuwe horecalocatie geopend. Bezoekers kunnen vanaf afgelopen weekend in het middeleeuwse themagebied Avalon genieten van een heerlijke Unox-hotdog. De foodtruck genaamd Pete’s Treats is gevestigd op het plein bij de parachutetoren Dragonwatch, de rondrit Garden Tour en de carrousel Jumping Juna.

De naam van het verkooppunt, Pete’s Treats, is vernoemd naar de draak Spicy Pete die in de buurt te vinden is. Op het menu staat naast een normale Broodje Unox van 5,75 euro ook een Zomer Special van 6,95 euro, inclusief geraspte kaas, gebakken uitjes en mayonaise. Daarnaast biedt de foodtruck een assortiment van frisdrank, bier en slush aan.

De foodtruck is niet helemaal nieuw; tijdens de coronapandemie werd de wagen gebruikt als ToverTruck bij de ingang van het park, voor wandelaars uit de omgeving. Nu heeft de kraam een transformatie ondergaan om beter bij het thema van Avalon te passen.

Zoetigheden

Pete’s Treats is de vierde horecagelegenheid in het gebied, naast het bedieningsrestaurant The Flaming Feather, het uitgiftepunt Smouldering Roast en een kraam met zoetigheden zoals gebak, crêpes en popcorn. Smouldering Roast serveert tegenwoordig onder andere sandwiches, wraps, warme broodjes, snacks, friet, suikerspinnen, poffertjes, softijs en milkshakes.


Related posts

Parques Reunidos ontslaat managers na teleurstellende resultaten: Financieel achtbaanritje eindigt in ontslaggolf!

Douglas Ross

Olifantenvallei Beekse Bergen: nieuwe restaurant en educatiehut geopend!

Douglas Ross

Europa-Park vs. Phantasialand: De ultieme strijd ontvouwt zich op social media!

Douglas Ross