Image default
Business

Griezelen en smullen in de Waarbeek: Halloween met eten, drinken en spookhuizen!
Attractiepark de Waarbeek blijft tijdens Halloween actief

Attractiepark de Waarbeek blijft tijdens Halloween actief

Vandaag, 18.51 uur

De all-inclusive-formule van Attractiepark de Waarbeek in Hengelo blijft ook tijdens Halloween actief. Bezoekers van het nieuwe horror-evenement Lost in the Park betalen één prijs voor de attracties, onbeperkt eten en drinken én toegang tot de halloween-belevingen.

De Waarbeek wordt overgenomen door zo’n tachtig griezels. Zij verspreiden zich over twee scare zones, twee spookhuizen en walkthrough. Een video van Looopings laat zien wat bezoekers kunnen verwachten. Eén van de hoogtepunten is het haunted house Lost in the Movies, waarin een bioscoopbezoek slecht afloopt.

In de walkthrough Lost with the Hill Billy’s maken rednecks de dienst uit. Het bestaande spookhuis Huyze Pelle is voor de gelegenheid een loopspookhuis: bezoekers rijden niet door de scènes, maar maken een wandeling langs decors en acteurs. Bij de uitgang is een nieuw pad aangelegd met een themagevel van Petro Art Production.

Er staat nog één halloweenavond op de planning, op zaterdag 28 oktober. De Waarbeek is dan open van 10.00 tot 21.00 uur. Lost in the Park begint om 17.00 uur. Een dagticket kost 19,99 euro. Wie na 17.00 uur binnenkomt, rekent 12,50 euro af.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Ontdek het spannende verhaal achter Toverland’s illegale almhut: gemeente grijpt in!

Douglas Ross

Plopsaland heropent Piet Piraat-restaurant met verrukkelijke winterse lekkernijen!

Douglas Ross

Houten achtbaan in PortAventura heropend na 54 dagen: een comeback vol spanning en sensatie!

Douglas Ross