Image default
Business

Ontdek de angstaanjagende treinrit van spookhuis Phantom Express: Walibi Belgium verrast met gratis griezelavontuur!
Walibi Belgium presenteert nieuw spookhuis Phantom Express

Walibi Belgium presenteert nieuw spookhuis Phantom Express

Walibi Belgium heeft dit jaar een onderscheid gemaakt tussen familievriendelijke halloweendagen en halloweendagen voor durfallen. Maar één spookhuis is op beide momenten geopend: Phantom Express. In dit nieuwe haunted house maken bezoekers een huiveringwekkende treinrit.

Phantom Express bevindt zich in de buurt van de nieuwe attractie Silverton. Het gratis toegankelijke spookhuis is gebouwd met behulp van containers, die de verschillende treinwagons voorstellen. Walibi beschrijft de beleving als “een spannend treinavontuur met speelse spoken”.

Op de wagons is de tekst “Phantom Express Company” zichtbaar. “Sluit je aan bij onze moedige bemanning voor een spannende reis door mysterieuze landschappen en hilarische ontmoetingen. Ben jij dapper genoeg om de verborgen geheimen van deze dolle treinrit te onthullen?”

In tegenstelling tot de andere spookhuizen in het attractiepark is Phantom Express ook geschikt voor kinderen. Het halloweenaanbod bestaat op de horrordagen uit de scare zones Psycho Circus, Gaz Leak, Doomed Ruins, Mandu en Rebellion Land, de haunted houses Mine Blast, The Curse of Amun en Nagulai, de walkthrough Pandemonium en de theatershow The Freaks.


Related posts

Ontdek de spannende toekomstplannen van Parc Astérix: gloednieuwe attracties en hotels!

Douglas Ross

Vurige chaos in PortAventura World: De Brandende Gevangenisstraf!

Douglas Ross

Raad van State kraakt bestemmingsplan voor Noord-Hollands pretpark: Een rampzalige draaimolen!

Douglas Ross