Image default
Business

Geen knallend vuurwerk bij Plopsaland’s nieuwjaarsfeest voor het tweede jaar op rij: wat is de reden?
Geen vuurwerkshow tijdens oud-en-nieuwfeest in Plopsaland De Panne


Geen vuurwerkshow tijdens oud-en-nieuwfeest in Plopsaland De Panne

Vandaag, 16.27 uur

Er zal vanavond wederom geen vuurwerkshow te zien zijn tijdens het grote oud-en-nieuwfeest in Plopsaland De Panne. Vanwege de harde wind kan een gepland vuurwerkspektakel niet doorgaan. Dat heeft het Vlaamse pretpark zojuist bekendgemaakt.

Plopsaland gaat open van 18.30 tot 00.30 uur voor een speciaal nieuwjaarsevenement, waar aparte tickets voor gekocht moeten worden. “Conform de veiligheidsmaatregelen in verband met de weersomstandigheden, werd besloten om het eindejaarsvuurwerk te annuleren”, valt te lezen op de website van het park.

Vorig jaar werd het vuurwerk ook al noodgedwongen geschrapt vanwege de harde wind. Twee jaar geleden, tijdens de jaarwisseling van 2021-2022, kon het vuurwerk wel doorgaan. Plopsaland ligt aan de Vlaamse kust, waar windsnelheden worden gemeten van ruim 40 kilometer per uur.

Bezoekers van het feest kunnen zich wel verheugen op extra entertainment, waaronder projectieshow Luminaria en optredens van het trio VanBurAl. Dat bestaat uit Samson-personages Van Leemhuyzen, de Burgemeester en Alberto. Daarnaast zijn dj’s Zina en Maarten Vancoillie aanwezig. Ook veel attracties gaan open.


Related posts

Waterpret in Plopsaland neemt even pauze: Tijdelijke sluiting voor grootse werkzaamheden!

Douglas Ross

Verdwijnt binnenkort: Betoverende sprookjessuite in Efteling Hotel

Douglas Ross

Verrassend voorspelbaar: mijn oordeel over de Efteling-film Legende van Familie Vos

Douglas Ross