Image default
Business

Feest in de Waarbeek: Snollebollekes en onbeperkt eten op festival!
Nieuw Familie Festival bij De Waarbeek deze zomer

Nieuw Familie Festival bij De Waarbeek deze zomer

In het Twentse familiepretpark de Waarbeek vindt komende zomer een nieuw evenement plaats. Tijdens het Familie Festival op zaterdag 13 en zondag 14 juli treden Snollebollekes en de Alpenzusjes op. De attracties zijn gewoon geopend. Bovendien blijft de all-inclusive-formule van kracht.

Voor één entreeprijs mogen bezoekers de hele dag onbeperkt eten en drinken. Het aanbod bestaat uit belegde broodjes, friet, snacks, soep, koffie, thee, limonade en waterijs. Verder wordt op de festivaldagen gezorgd voor enkele extra’s, tegen betaling.

De Alpenzusjes, bekend van nummers als Naar Voren, Hutje op de Hei en Kontebonke, staan zaterdag rond 14.00 uur op het podium. Een dag treedt Snollebollekes op. De feestact scoorde hits als Links Rechts, Springen Nondeju en Vrouwkes. Het park in Hengelo gaat open van 10.00 tot 17.00 uur.

De Waarbeek noemt het een “fantastische middag geschikt voor groot en klein”. “Wij gaan Twente op zijn kop zetten en dat wil je natuurlijk niet missen!”

Reguliere tickets kosten 24,50 euro. In de online voorverkoop vraagt de Waarbeek tijdelijk 19,99 euro voor een toegangsbewijs voor het festival. Dat is 1,49 euro hoger dan de normale entreeprijs van het attractiepark.


Related posts

Canadese kritiek op Disneyland Paris: ‘Pauperparadijs vol vapende ouders’

Douglas Ross

Op avontuur in de wereld van miniatuurschatten: de makers van de Duitse bioscoopfilm gevolgd!

Douglas Ross

Avonturenpark Hellendoorn verrast met exclusieve plattegronden op aanvraag!

Douglas Ross