Image default
Business

Duinrell’s Unforgettable Fandag met YouTube Sensaties Rutger en Thomas!

Duinrell organiseert Rutger & Thomas Fandag

Duinrell organiseert Rutger & Thomas Fandag

Beleef een dag vol plezier met je favoriete Nederlandse YouTubers

Vandaag, 11.10 uur

In het voorjaar zal Duinrell volledig in het teken staan van twee bekende Nederlandse YouTubers. Op zondag 21 april vindt namelijk de Rutger & Thomas Fandag plaats in het attractiepark in Wassenaar. Tijdens deze speciale dag zullen influencerkoppel Rutger Vink en Thomas van Grinsven aanwezig zijn voor een vragensessie in het Q&A Theater.

Naast de vragensessie kunnen bezoekers ook deelnemen aan een speurtocht en worden er speciale souvenirs verkocht. Dit evenement is gerelateerd aan het kinderboek “Het Pretpark”, dat in 2023 is uitgebracht. In het boek reizen Rutger en Thomas naar het fictieve Japanse attractiepark Pacoland, waar hun hond Paco de hoofdrol speelt.

“Duinrell zal op 21 april speciaal worden ingericht voor onze fans”, laten Rutger en Thomas weten. De attracties zullen geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Voor wie graag wil zwemmen in het Tikibad, is dit mogelijk tussen 10.00 en 22.00 uur tegen een kleine bijbetaling. Er zullen geen foto- of signeermomenten plaatsvinden tijdens de Fandag. Helaas zal de hond Paco zelf niet aanwezig zijn.

Tickets

Losse tickets voor de Rutger & Thomas Fandag zijn online verkrijgbaar voor €29,95. Abonnementhouders van Duinrell dienen extra te betalen voor deelname aan de extra activiteiten. Wie kiest voor een verblijf in een Duingalow, ontvangt tevens een knuffel van Paco en het boek “Het Pretpark”.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news: klik hier


Related posts

Walibi-directrice weerlegt klachten over Halloween: ‘Wij hebben het briljant gedaan, gasten zijn dolenthousiast’

Douglas Ross

Ontdek de betoverende wereld van Toverland’s nieuwste spookhuis: Now You’re Mine!

Douglas Ross

Disneyland Paris verrast bezoekers met betoverende kerstshows!

Douglas Ross