Image default
Business

Fotos: Disneyland Paris tovert Main Street om voor gloednieuw festival Symphony of Colours

Disneyland Paris viert de wintermaanden met het evenement Symphony of Colours

Disneyland Paris staat de komende maanden in het teken van het nieuwe evenement Symphony of Colours. Het doel is om de koude wintermaanden wat kleurrijker te maken met entertainment en kleurrijke decoraties. Vooral het themagebied Main Street U.S.A. is voorzien van fantasierijke decorelementen.

Blooming in Colours

Het project, dat Blooming in Colours wordt genoemd, heeft ervoor gezorgd dat tussen de pleinen Town Square en Central Plaza enorme bloemen, planten en andere objecten in bijzondere vormen zijn verschenen. ‘s Avonds geven deze fleurige decorstukken licht. Op het treinstation van Main Street hangt een medaillon dat steeds een ander Disney-figuur toont.

Deze techniek wordt ook toegepast op een groot aantal groene lantaarns in de vorm van planten, die langs winkelstraat Main Street zijn neergezet. Voorbijgangers kunnen genieten van een mozaïekpatroon van bloemen en afbeeldingen van ruim vijftig Disney- en Pixar-personages. Volgens het achtergrondverhaal hebben Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal elfenstof uitgestrooid over het gebied.

Geniet van Symphony of Colours tot mei 2024

Symphony of Colours duurt tot begin mei 2024 en belooft een kleurrijk spektakel te zijn. Twee onderdelen van het evenement zullen zelfs tot eind september te zien zijn: de dansshow “A Million Splashes of Colour” en het dronespektakel Disney Electrical Sky Parade.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Ontdek de angstaanjagende treinrit van spookhuis Phantom Express: Walibi Belgium verrast met gratis griezelavontuur!

Douglas Ross

Wijn tussen de wilde dieren: unieke wijnproeverij bij ZooParc Overloon!

Douglas Ross

Feesten in Efteling: Europapa-ta-tataa in Carnaval Festival!

Douglas Ross