Image default
Business

Duik in de wereld van Oreo: Engels pretpark onthult hotelkamer voor Oreo-liefhebbers!

Gek op Oreo-koekjes? Overnacht in stijl in het Oreo-hotelkamer van Chessington World of Adventures

Ben jij een grote fan van Oreo-koekjes? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Het Engelse pretpark Chessington World of Adventures opent dit jaar namelijk een speciale Oreo-hotelkamer. In deze unieke kamer kunnen hotelgasten genieten van een overnachting in stijl, omringd door verwijzingen naar het iconische koekjesmerk.

De Oreo-kamer is een waar paradijs voor liefhebbers van de lekkernij. Het grote bed in de kamer is vormgegeven als een gigantisch koekje, waar gasten in kunnen kruipen. Maar dat is niet alles, de rest van de ruimte is ook volledig ingericht in Oreo-stijl. Zo zijn er overal in het decor koekjes te vinden, van de muren tot de bed- en kastranden en zelfs een raam. Ook de ladeknoppen zijn vervangen door Oreo’s. Daarnaast is er een wandelpad dat de Oreo-crème voorstelt.

Naast de Oreo-elementen heeft de kamer ook een junglethema, dat perfect aansluit bij de rest van het attractiepark. Op de muren zijn prints van wilde dieren te zien en de stam van palmbomen is gemaakt van – jawel – Oreo’s. In totaal kunnen er vier personen overnachten in de kamer, twee volwassenen en twee kinderen.

Oreo is een populair koekjesmerk dat al sinds 1912 bestaat. Het bestaat uit twee ronde chocoladebiscuits met een heerlijke witte crèmevulling ertussen. Door de jaren heen heeft het merk een cultstatus bereikt. Op de website van Chessington World of Adventures staat dan ook te lezen: “Duik in een Oreo-wonderland!”. Naast de Oreo-kamer is er ook een andere kamer die in het teken staat van fruitdrank Capri-Sun.

Als je wilt genieten van een overnachting in de speciale Oreo-kamer, kun je een bezoek brengen aan het Engelse pretpark Chessington World of Adventures. Het belooft een unieke ervaring te worden voor alle Oreo-fans. Dus pak je koffers en dompel jezelf onder in de wereld van Oreo!

Related posts

Verrassend Onderhoud: Het Betoverende Verhaal van Villa Volta in Efteling

Douglas Ross

Terug naar de toekomst: Walibi Belgium lanceert vintage souvenirs met oud logo op shirts, truien en petten!

Douglas Ross

Marketingafdeling Walibi Belgium krijgt keiharde kritiek: \’Rampzalig\’, dit moet je weten!

Douglas Ross