Image default
Business

Vurige vuurwerkshow herleeft in de Efteling: Raveleijn keert terug met spectaculaire vuureffecten!

Efteling-show Raveleijn is weer in volle glorie te zien

De populaire Efteling-show Raveleijn is na een periode zonder vuureffecten weer terug. Naar aanleiding van twee brandjes in het decor werden de vlammenwerpers tijdelijk uitgeschakeld, maar vanaf nu staan ze weer aan.

Op 30 mei brak er een brand uit bij de stadsgevels, waardoor de vuureffecten werden uitgeschakeld. De effecten op de stadspoort en in de bekken van de draak Draconicon bleven wel actief. Op 11 juni brak er opnieuw brand uit, deze keer bij de poort, waardoor een technische installatie beschadigd raakte.

Toen de show na vijf dagen terugkeerde, waren ook de vlammenwerpers bij de poort uitgeschakeld. Draconicon spuwde nog wel vuur. Nu, bijna vijf maanden later, zijn alle vuureffecten weer terug. Raveleijn wordt voorlopig dagelijks opgevoerd, maar na de kerstvakantie volgt de jaarlijkse winterstop.

De strijd tegen graaf Olaf Grafhart

Raveleijn draait om het verslaan van de gemene graaf Olaf Grafhart, die de stad in zijn greep houdt. Vijf uitverkoren ruiters gaan de draak te lijf en gebruiken daarvoor ieder een speciale kracht gebaseerd op de elementen: vuur, hout, water, metaal en aarde.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Futuroscope, het Franse pretpark dat de toekomst ademt: Nieuwe sensaties in seizoen 2024!

Douglas Ross

Bram van der Vlugt als mogelijke ster in betoverende Efteling-film over Koning Winter!

Douglas Ross

Belgische dierentuin blijft Belgisch: Puy du Fou’s overnamebod afgewezen!

Douglas Ross