Image default
Business

Europa-Park-fans ziek na buffet: wat ging er mis?

Europa-Park Fantreffen eindigt in chaos: honderden fans ziek

Een bijeenkomst van honderden Europa-Park-fans is voor een deel van de deelnemers niet goed afgelopen. Wat een gezellig samenzijn had moeten worden, eindigde voor een grote groep boven de wc-pot. Online klagen vele tientallen aanwezigen over diarree, braken, hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid.

Fanmeeting in Europa-Park

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni vond in het Zuid-Duitse attractiepark de officiële fanmeeting Europa-Park Fantreffen plaats, georganiseerd door Europa-Park en verschillende fanclubs. Een hoop bezoekers liepen tijdens het evenement een maag-darminfectie op, blijkt uit een rondgang op het forum van Epfriends.

Zieke fans

\”Mijn kinderen waren vanavond ziek, met braken en diarree, en nu begint mijn man helaas ook\”, schrijft ene Krissy. \”Bij de receptie kreeg ik te horen dat wij niet de enigen waren die zich na de fanbijeenkomst niet lekker voelden. Hopelijk circuleert er geen virus.\” Al snel blijkt dat er waarschijnlijk wél een virus rondging: op het forum stromen de berichten van zieke fans binnen.

Oorzaak van de infectie

Vele forumgebruikers speculeren over de oorzaak van de maag-darminfectie. Sommigen vermoeden dat het eten tijdens het buffet niet goed op temperatuur was, terwijl anderen denken dat het zeer besmettelijke norovirus de boosdoener is. Een groot aantal deelnemers aan de fanmeeting kampen met symptomen als braken, diarree, koorts en koude rillingen.

Praktische problemen

De ziekte zorgt bij sommige deelnemers ook voor praktische problemen, zoals het niet kunnen rijden naar huis vanwege de ernstige symptomen. Velen delen op het forum tips met elkaar en roepen Europa-Park op om de kamers van de getroffenen grondig te reinigen om verdere besmettingen te voorkomen.

Europa-Park zou volgens sommige forumleden ook moeten zorgen voor een passende compensatie als blijkt dat de ziektes te wijten zijn aan de fanmeeting. De chaos na het Europa-Park Fantreffen laat een bittere nasmaak achter bij vele fans die hadden gehoopt op een gezellig en onbezorgd samenzijn.

Related posts

Unieke wedergeboorte: Brandende diamantgrot herrijst in Europa-Park!

Douglas Ross

Betreed het angstaanjagende Walibi-spookhuis Urban Explhorror: Wat je kunt verwachten!

Douglas Ross

Gardaland-manager ontslagen wegens homofobe opmerking over collega: Een schokkende blik achter de schermen!

Douglas Ross