Image default
Business

Bouwterrein Efteling Grand Hotel onthult betoverende torenpracht!

Efteling Grand Hotel: Bouwwerkzaamheden hervat

Op het bouwterrein van het Efteling Grand Hotel is er eindelijk weer beweging te zien. Na maanden van stilte wordt er nu weer gewerkt aan het megaproject. De stalen frames van vier torens zijn gearriveerd en er worden binnenkort meer onderdelen verwacht.

Het Efteling Grand Hotel zal de komende maanden verrijzen in het entreegebied van de Efteling, tussen het Sprookjesbos en het Huis van de Vijf Zintuigen. Door financiële problemen bij een leverancier moest de opening worden uitgesteld. De werkzaamheden, die oorspronkelijk in september vorig jaar zouden beginnen, zijn nu pas in januari gestart.

De gevel van het hotel wordt op een andere locatie vervaardigd door het bedrijf Byldis Prefab B.V. uit Veldhoven. Na een faillissement is het bedrijf overgenomen door een Duitse investeerder. De gevel wordt vervolgens naar Kaatsheuvel vervoerd.

Het Efteling Grand Hotel wordt niet alleen het grootste hotel van de Efteling, maar ook de eerste verblijfsaccommodatie ín het park. Het zeven verdiepingen tellende gebouw biedt gasten een prachtig uitzicht over de watershow Aquanura en het vernieuwde entreegebied Eiland van de Vijf Zintuigen.

Ben jij ook zo benieuwd naar de opening van het Efteling Grand Hotel? Blijf ons blog volgen voor het laatste nieuws!

Related posts

Hemels huiveren: ontdek de angstaanjagende nieuwe spookhuizen van Walibi’s Halloween Fright Nights!

Douglas Ross

Smaakvolle worstenbroodjes in Avalon: het nieuwe smulparadijs van Toverland!

Douglas Ross

Frikandellen, goocheltrucs en dansjes: een magische dag bij YouTube-dag in Toverland

Douglas Ross