Image default
Business

De Wolf van de Efteling: Komische zomershow met een staartje!
Efteling: Een Avond Met Wolf

Efteling: Een Avond Met Wolf

Vandaag, 16.50 uur

In een zomerse show krijgen Efteling-bezoekers te horen hoe het verhaal van Roodkapje écht is verlopen. De Grote Boze Wolf presenteert in de zomermaanden de komische poppenvoorstelling Een Avond Met Wolf. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om zijn straatje schoon te vegen.

Het sprookjesfiguur is er namelijk klaar mee om afgeschilderd te worden als vijand, terwijl hij naar eigen zeggen niets verkeerd heeft gedaan. Of de Wolf de waarheid spreekt, valt te bezien. In de onemanshow brengt de Sprookjesbos-bewoner verschillende liedjes ten gehore.

Het gaat om bewerkingen van Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen van Danny de Munk, Vader Gaat Op Stap van Toon Hermans, Door De Wind van Stef Bos, Opzij Opzij Opzij van Herman van Veen, Binnen Zonder Kloppen van De Dijk, Twee Reebruine Ogen van Selvera’s en Kleine Jongen van André Hazes.

Publieksfavoriet

Tussen 2016 en 2019 was de productie al een publieksfavoriet. Na vier jaar afwezigheid keerde de show terug. Een Avond met Wolf is tot begin september dagelijks te zien in het Openluchttheater, om 16.30, 17.30, 18.30 en 19.30 uur. Overdag staat een reguliere Sprookjesboom-show op het programma.


Related posts

Verboden terrein voor rokers: Diergaarde Blijdorp voert vanaf 1 februari totaal rookverbod in!

Douglas Ross

Adembenemend uitzicht: Drievliet mag 8 meter hoge uitkijktoren bouwen!

Douglas Ross

Help de dieren: vermijd de drukte in Ouwehands Dierenpark en GaiaZoo!

Douglas Ross