Image default
Business

Betoverende eetervaring bij Big Thunder Mountain: Disneyland Paris opent nieuw horecapunt!

Disneyland Paris opent nieuw verkooppunt: Overland Trail Cafe

Vandaag heeft Disneyland Paris een nieuw verkooppunt geopend, gelegen tegenover de mijnwagenattractie Big Thunder Mountain. De afgelopen maanden is hier de horecalocatie Overland Trail Cafe gerealiseerd, met een aanbod van onder andere kalkoenpoten, churros en bier.

Overland Trail Cafe bevindt zich naast Casa de Coco – Restaurante de Familia, het recent vernieuwde Coco-restaurant in het parkdeel Frontierland. Het nieuwe huisje is aangekleed in de stijl van het Wilde Westen. Volgens het achtergrondverhaal kunnen reizigers hier een maaltijd halen terwijl ze per postkoets of wagon op weg zijn naar het westen.

Het gebouw diende vroeger ook als postkantoor voor de beroemde Pony Express, een koeriersdienst. De naam Overland Trail verwijst naar een belangrijke historische route uit de negentiende eeuw, die pioniers en goudzoekers naar het westen bracht.

Disneyland laat weten dat de ontwerpers zich hebben laten inspireren door historische feiten en de manier waarop het Verre Westen wordt weergegeven in de hedendaagse cultuur. Door steen en hout te combineren, wordt een natuurlijke overgang gecreëerd tussen cowboystad Thunder Mesa en de Mexicaanse hoek. Oplettende bezoekers zullen een lijst met postkoetshaltes opmerken waar titels van meerdere westernfilms in zijn verwerkt.

Op het menu van Overland Trail Cafe staan onder andere kalkoenpoten voor 9 euro, churros met gezouten boter, karamelsaus en slagroom (5,50 euro), churros met chocoladesaus en slagroom (5,50 euro) en churros met suiker (4,30 euro). Naast koffie, thee en frisdrank wordt er ook een speciaalbiertje geserveerd: Brooklyn Defender IPA voor 4,80 euro voor 25 centiliter of 8 euro voor 50 centiliter.

Related posts

Ontdek het huiveringwekkende ‘Beestachtige Spookhuis’ in Bobbejaanland dit weekend!

Douglas Ross

Smullen maar! Walibi Holland’s vernieuwde restaurant heet Yummy Tummy

Douglas Ross

Terug naar de toekomst: Walibi Belgium lanceert vintage souvenirs met oud logo op shirts, truien en petten!

Douglas Ross