Image default
Business

Ontdek de wilde beats van Walibi Belgium: Kondaa, Pulsar en Popcorn Revenge nu op Spotify!
Walibi Belgium Soundtracks nu beschikbaar op Spotify

Walibi Belgium Soundtracks nu beschikbaar op Spotify

Walibi Belgium doet pretparkfans een groot plezier: muziek van verschillende attracties is verschenen op Spotify en andere streamingplatforms. Het Belgische pretpark publiceerde onlangs de soundtracks van de mega coaster Kondaa, de gelanceerde waterachtbaan Pulsar en de interactieve darkride Popcorn Revenge.

Kondaa Soundtrack

De muziek van Kondaa bestaat uit mystieke klanken en opzwepende Afrikaanse drums. Op streamingdiensten verscheen één Kondaa-nummer van bijna twintig minuten, gecomponeerd door Benjamin Ribolet. Hij is ook actief voor zusterpark Parc Astérix. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor de muziek van lanceerachtbaan Toutatis.

Pulsar Soundtrack

De soundtrack van Pulsar bestaat uit een instrumentaal nummer van vier minuten. Die track werd in 2016 gemaakt door het Duitse bedrijf IMAscore.

Popcorn Revenge Soundtrack

Op het album van Popcorn Revenge staan vier nummers met een totale lengte van ruim tien minuten. Ze heten Queueline, Ride, Carousel en Hall of Fame.

Psyké Underground

Eén attractie in Walibi Belgium werd al vertegenwoordigd op Spotify: shuttle coaster Psyké Underground. Daar klinkt sinds 2013 dancemuziek van Frans-Zwitserse dj Quentin Mosimann. Mogelijk zal die melodie volgend jaar uit het park verdwijnen, aangezien de attractie een nieuw thema krijgt.


Related posts

Terug van weggeweest: Drievliet schittert weer op social media!

Douglas Ross

Joris en de Draak: Terug in Actie, Maar Nog Niet ‘Afgerond’!

Douglas Ross

Betoverende Winterse Lichtsafari bij Safaripark Beekse Bergen

Douglas Ross