Image default
Business

Betoverd door Disneyland Paris: Een kijkje in de spectaculaire nieuwe Rapunzel-attractie!

Een nieuwe Rapunzel-attractie in Disneyland Paris

In het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt er momenteel gewerkt aan een nieuwe attractie die langzaam maar zeker vorm begint te krijgen. Het gaat om een theekopjesmolen van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Nadat de fundering is gelegd, zijn nu ook de eerste onderdelen van de constructie gearriveerd, zo blijkt uit actuele foto’s.

Deze nieuwe attractie is vergelijkbaar met Mad Hatter’s Tea Cups in het Disneyland Park. Het verschil is echter dat de theekopjes in dit geval vervangen worden door bootjes, gebaseerd op de animatiefilm Tangled uit 2010. Het thema van de attractie is geïnspireerd op een scène waarin Rapunzel en Flynn Rider elkaar toezingen in een bootje, omringd door wensballonnen.

Tijdens de rit zal het nummer “I See the Light” te horen zijn. De attractie, die nog geen naam heeft, zal achter Toy Story Playland komen te liggen. Het zal bereikbaar zijn via een nieuwe boulevard die leidt naar een groot restaurant en een uitgestrekt meer.

In de buurt van de attractie zullen ook verschillende tuinen worden aangelegd. Het is belangrijk om op te merken dat de Rapunzel-attractie op zichzelf zal staan en dat Disney geen volledig Tangled-themagebied zal creëren. Als je benieuwd bent naar de voortgang van de bouw, kun je een ritje maken in de nabijgelegen parachutetoren Toy Soldiers Parachute Drop.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news! Klik hier om de app te installeren.

Related posts

Ontdek de geheimen van de Time Riders-simulator in Movie Park: Een exclusief kijkje achter de schermen!

Douglas Ross

Slagharen overtroffen: Toverland verovert de bezoekersmarkt!

Douglas Ross

Parc Astérix verovert de harten van drie miljoen bezoekers per jaar!

Douglas Ross