Image default
Business

Beekse Bergen wil indoorspeeltuin bouwen: Vergunning aangevraagd!
Nieuwe binnenspeeltuin bij Beekse Bergen

Nieuwe binnenspeeltuin bij Beekse Bergen

Beekse Bergen heeft plannen voor de bouw van een grote nieuwe binnenspeeltuin bij recreatiepark Speelland Beekse Bergen. Dit blijkt uit de vergunningsaanvraag die recentelijk is ingediend.

De toevoeging van een binnenspeeltuin maakt Speelland Beekse Bergen ook bij slecht weer aantrekkelijk voor bezoekers. Momenteel bestaat het pretpark voornamelijk uit een recreatieplas met enkele buitenattracties, zoals een buggybaan, trampolines, een verkeerspark, een watercarrousel en meer.

De geplande binnenspeeltuin zal een breedte hebben van 30,5 meter en een lengte van 47,6 meter. Het gebouw zal dienen als vestiging voor een soortgelijk concept als Monkey Town, hoewel het geen officiële Monkey Town-locatie zal zijn.

De speelhal van 8,5 meter hoog zal naast de trampolines gebouwd worden, op de voormalige locatie van een minigolfbaan. Met een grote glazen pui zal er veel daglicht de speeltuin binnenkomen.

Op dit moment kan Beekse Bergen geen verdere informatie delen over de plannen totdat de vergunningsaanvraag is goedgekeurd.


Related posts

Nieuwe gezichten in Ouwehands Dierenpark: familieshow met verrassende personages!

Douglas Ross

Binnenkijken in het betoverende attractiegebouw van Danse Macabre in de Efteling: Ontdek de gelekte foto’s!

Douglas Ross

Betoverende Efteling-beeldjes in 2024: Fata Morgana, Piraña en entertainment op z’n best!

Douglas Ross