Image default
Business

Ontdek de betoverende wereld van de Indianen in Gardaland’s sensationele attractie voor 2024!

Gardaland opent in 2024 nieuwe attractie gebaseerd op indianenlegendes

Het Italiaanse pretpark Gardaland heeft aangekondigd dat het in 2024 een nieuwe attractie zal openen, geïnspireerd op de legendes van de indianen. Directrice Sabrina de Carvalho wil nog niet onthullen om wat voor soort attractie het precies gaat, maar ze laat wel weten dat het een “grote” toevoeging zal zijn.

De nieuwe attractie zal worden gebouwd in de buurt van de achtbaan Shaman, een kloon van de Python in de Efteling. Voorheen stond hier de opvallende rollercoaster Sequoia Magic Loop, die sinds 2022 gesloten is.

“Indianen staan bekend om waargebeurde verhalen die moed en fysieke bekwaamheid tonen, maar ook om hun sterke band met de natuur en beroemde rituelen”, vertelt de directrice. “Het verhaal van de indianen is bij iedereen bekend en daarom zal deze nieuwe attractie verschillende generaties aanspreken.”

Op dit moment is er al iets zichtbaar van het bouwproject in het park. Bij de achtbaan Shaman zijn paarse bouwschuttingen geplaatst met een aankondiging in zowel het Engels als het Italiaans. Op de schutting staat te lezen: “Een oude legende van de indianen”. De laatste twee nieuwe attracties in Gardaland waren Jumanji – The Labyrinth (2023) en Jumanji – The Adventure (2022).

Benieuwd naar het laatste nieuws en updates over pretparken? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news!

Related posts

Ontdek het nieuwe Plopsa Resort aan de Belgische kust!

Douglas Ross

Hollywood Christmas in Movie Park Germany: De ultieme kerstsfeer is bijna klaar!

Douglas Ross

Bram van der Vlugt als mogelijke ster in betoverende Efteling-film over Koning Winter!

Douglas Ross