Image default
Business

Ontdek Alles Over Het Nieuwe Efteling-boek van Paul van Loon: Danse Macabre – Het Begin!




Paul van Loon schrijft nieuw kinderboek over Efteling-attractie Danse Macabre

Paul van Loon schrijft nieuw kinderboek over Efteling-attractie Danse Macabre

Het nieuwe kinderboek dat Paul van Loon schrijft over de Efteling-attractie Danse Macabre gaat Het Begin heten. Dat heeft uitgeverij Leopold zojuist bekendgemaakt. Vorige maand werd al gemeld dat Van Loon werkt aan een boek gebaseerd op de griezelbeleving. Het verhaal gaat over een raadselachtige abdij en een noodlottige avond op 13 oktober 1876.

“Paul van Loon vertelt het ware verhaal van Danse Macabre”, valt te lezen in een persbericht. “De bloedstollende gebeurtenissen die plaatsvonden vóór het spookspektakel dat wacht in de mysterieuze abdij.” Lezers maken kennis met de kinderen Florian en Isabella, die stiekem naar de abdij gaan ondanks het verbod van hun pleegvader Damian.

Op de avond dat een orkest de dodendans speelt tijdens een muziekconcours, zien Florian en Isabella hoe de abdij begint in te storten. Damian is violist in het orkest van dirigent Joseph Charlatan. De kinderen moeten ontsnappen en vluchten voor Het Onnoembare, een duistere kracht die op zoek is naar Isabella.

Danse Macabre – Het Begin is geschikt voor lezers vanaf 9 jaar. Het boek van 288 bladzijdes verschijnt in oktober voor 23,99 euro. De titel suggereert dat er later mogelijk meer delen volgen.


Related posts

Disneyliefhebber laat betoverend sprookjeskasteel vereeuwigen op zijn arm!

Douglas Ross

Reserveer nu voor een exclusief kijkje in het vernieuwde Disneyland Hotel!

Douglas Ross

Europa-Park zet succesvolle musical voort na tien jaar: een must-see!

Douglas Ross