Image default
Business

Betoverend spektakel in Disneyland Parijs: Magic Over Disney!
Disneyland Paris verrast bezoekers met vuurwerkspektakel

Disneyland Paris verrast bezoekers met vuurwerkspektakel

Gisteravond werden de bezoekers van Disneyland Paris getrakteerd op een bijzonder vuurwerkspektakel genaamd “Magic Over Disney”. Normaal gesproken kunnen bezoekers rond sluitingstijd genieten van de avondshow Disney Dreams, maar gisteravond kregen ze een extraatje voorgeschoteld.

Magic Over Disney bestaat uit fonteinen, videoprojecties, lasers en vuurwerk. Tijdens de show worden danceversies van liedjes uit The Jungle Book, The Aristocats, Aladdin, Coco en Frozen gespeeld. De hoofdmelodie is het nummer “It’s a Good Time”, dat gecomponeerd is ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Ook heeft het spookhuis Phantom Manor een eigen scène gekregen.

De show Magic Over Disney is een kopie van de oude show Mickey’s Mix Magic uit het Disneyland Resort in de Verenigde Staten. In 2021 werd de soundtrack van deze show al gebruikt in Parijs, bij de productie van Mickey’s Magical Fireworks. Vorig jaar was Magic Over Disney te zien bij de Tower of Terror in het aangrenzende Walt Disney Studios Park, maar zonder het Phantom Manor-gedeelte.

Magic Over Disney is bedoeld om de rustige periodes vóór en na het drukke kerstseizoen te overbruggen. Op woensdag 8 november zal er een tweede voorstelling plaatsvinden. Na de kerstdrukte zijn er nog vertoningen op woensdag 17, maandag 22 en woensdag 24 januari 2024.


Related posts

Tragisch ongeluk bij bouw nieuwe attractie in Futuroscope: medewerker overleden

Douglas Ross

Beleef de Magie van Bellewaerde Kerst: De Betoverende Winteropening van Bellewaerde Park

Douglas Ross

Nieuwe achtbaan sensatie: onderdelen gearriveerd bij Bommelwereld!

Douglas Ross