Image default
Business

Plopsa-park verrast met broodjes: Belgische gewoonte doorbroken!

Plopsa Indoor Coevorden voegt belegde broodjes toe aan het menu

Bezoekers van Plopsa Indoor Coevorden kunnen eindelijk genieten van belegde broodjes in het Nederlandse pretpark. Voorheen stonden voornamelijk warme lunchmaaltijden op het menu, terwijl veel Nederlanders liever een koud broodje eten tijdens de lunch. De vorige directie van Plopsa wilde hier niet aan beginnen.

De horecadirecteur van Plopsa, Koen Keijsers, heeft zijn collega’s kunnen overtuigen om belegde broodjes toe te voegen aan het horeca-aanbod. Hij heeft lang moeten vechten tegen de directie, omdat Nederlanders niet gewend zijn aan warme maaltijden tijdens de lunch. “In Coevorden was er eigenlijk geen broodje te vinden”, aldus Keijsers.

Niet iedereen heeft zin in warme maaltijden zoals gehaktballen, schnitzels, saté en pannenkoeken tijdens de lunch. Keijsers realiseert zich dat Nederlanders voornamelijk broodeters zijn. Om dit probleem op te lossen heeft Plopsa Indoor Coevorden de Mega Mindy-mobiel omgebouwd tot een broodjesbar.

Naast belegde broodjes zijn er nog steeds warme maaltijden verkrijgbaar in het pretpark. Beide opties worden goed ontvangen door de bezoekers. Plopsa Indoor Coevorden is ook bezig met het evalueren van attracties in het park om te bepalen welke doelgroepen eventueel nieuwe attracties nodig hebben.

Related posts

De opkomst en ondergang van Dj-attractie Onstage in Breda: Een jaar vol hoogte- en dieptepunten!

Douglas Ross

Europa-Park-fans ziek na buffet: wat ging er mis?

Douglas Ross

Efteling verrast bezoekers: vroeger open, maar attracties sluiten eerder!

Douglas Ross