Image default
Business

Van Speelparadijs naar Spookachtige Nachtmerry: De Huiveringwekkende Transformatie van Breda’s Overdekte Speeltuin!
Ontdek de angstaanjagende Haunted Playground bij Kabonk in Breda

Ontdek de angstaanjagende Haunted Playground bij Kabonk in Breda

Speelparadijs Kabonk wordt omgetoverd tot een nachtmerrie

Normaal gesproken is speelparadijs Kabonk in Breda een plek waar kinderen kunnen spelen en plezier kunnen hebben. Maar op vrijdag 27 oktober zal het speelpark transformeren in een angstaanjagende plek voor volwassenen. Tijdens de Haunted Playground, een speciaal evenement voor personen van 18 jaar en ouder, zullen gruwelijke figuren rondlopen en zorgen acteurs en schrikeffecten voor een huiveringwekkende ervaring.

Durf jij de verlaten speelplaats te betreden?

Deze speciale 18+-avond is bedoeld voor durfals die houden van een beetje spanning en sensatie. Van een kindvriendelijke setting zal geen sprake zijn tijdens dit evenement. De Haunted Playground belooft griezelige elementen, echte acteurs en schrikmomenten. Durf jij samen met je vrienden, collega’s, medestudenten en stoere broers en zussen deze verlaten speelplaats te betreden?

Haal het kind in je naar boven

Hoewel de Haunted Playground een angstaanjagende ervaring biedt, benadrukt een woordvoerster dat de speeltoestellen in Kabonk ook geschikt zijn voor volwassenen. Het speelparadijs heeft zeven verdiepingen en is gelegen op het Bredase evenemententerrein Breepark. Het evenement duurt van 20.00 tot 22.30 uur en tickets zijn online verkrijgbaar voor slechts 15 euro.


Related posts

Harteloze daad: Vrouw krijgt boete voor het achterlaten van haar hond op Efteling-parkeerplaats

Douglas Ross

Krijg nu 50% korting op tickets voor Walibi Holland met onze exclusieve mistige deal!

Douglas Ross

PortAventura pakt uit met mobiele game om wachtrijen te vermaken!

Douglas Ross