Image default
Business

Zinderende Zomeravonden in Walibi: Vuurwerk en Topartiesten als Emma Heesters en Freddy Moreira!

Walibi Holland kondigt line-up zomerfestival Lekkergaan aan

Walibi Holland heeft vandaag aangekondigd welke artiesten deze zomer op het podium zullen staan tijdens het jaarlijkse zomerfestival Lekkergaan. Het evenement zal plaatsvinden op zes woensdagen tussen 24 juli en 28 augustus en het pretpark zal op die dagen geopend blijven tot 23.00 uur.

Artiesten line-up

De line-up van het zomerfestival bestaat uit bekende namen zoals Emma Heesters, Stuk, Freddy Moreira en FeestDJRuud. Het evenement wordt afgetrapt door een dj-act van Stuk op 24 juli. Emma Heesters zal haar hits ten gehore brengen op 31 juli en 14 augustus, terwijl FeestDJRuud op 7 augustus zal optreden. Dj Freddy Moreira zal de reeks avondopenstellingen afsluiten op 21 en 28 augustus.

Vuurwerkspektakel

Het hoofdpodium van het festival bevindt zich bij reuzenrad La Grande Roue. Na afloop van de optredens kunnen bezoekers genieten van een muzikaal vuurwerkspektakel. Walibi belooft “de meest spectaculaire zomeravonden ooit” voor de bezoekers.

Praktische informatie

Bezoekers die alleen ‘s avonds willen langskomen, kunnen een Half Day Half Price-ticket kopen voor 21,75 euro. Dit ticket is geldig van 16.30 tot 23.00 uur. Op alle andere dagen tussen zaterdag 13 juli en zondag 1 september sluit het attractiepark om 20.00 uur.

Met een geweldige line-up en een belofte van spectaculaire zomeravonden, belooft het zomerfestival Lekkergaan in Walibi Holland een evenement te worden dat je niet wilt missen!

Related posts

Karen Damen schittert in Plopsa-musical Sneeuwwitje: Een sprookjesachtig spektakel!

Douglas Ross

Efteling sluit Python niet vijf dagen, maar bijna drie weken – Ontdek het opmerkelijke nieuws!

Douglas Ross

Terug van weggeweest: de vernieuwde Efteling-speeltuin Kleuterhof!

Douglas Ross