Image default
Business

Wolfen slaan toe: Vrouw aangevallen in Frans dierenpark

Vrouw aangevallen door wolven in Frans safaripark

Een bezoeker van een Frans safaripark is gisteren per ongeluk terechtgekomen in een wolvenverblijf en werd daar aangevallen door drie wolven. Het slachtoffer, een 36-jarige vrouw, raakte ernstig gewond door beten in haar nek, kuit en rug.

Nadat de vrouw om hulp schreeuwde, kwamen medewerkers ter plaatse en werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond plaats in het dierentuin Wow Safari Thoiry, gelegen in de regio Île-de-France. De eerste drie letters van de parknaam staan voor Worlds of Wild.

Het wolvengebied is normaal gesproken alleen toegankelijk voor automobilisten. De vrouw verbleef in een accommodatie van het dierenpark en was ‘s ochtends rond 09.00 uur nietsvermoedend aan het joggen toen ze tussen de wolven terechtkwam. Hoe en waarom dit gebeurde is nog niet duidelijk en wordt onderzocht.

Directrice Christelle Bercheny benadrukt dat bezoekers moeten weten hoe riskant het is om het gebied te betreden zonder auto, er hangen verschillende waarschuwingsborden. De drie wolven zijn tijdelijk naar binnen gehaald zodat het slachtoffer geholpen kon worden. Gelukkig verkeert de vrouw niet in levensgevaar, ze was bij bewustzijn en stabiel toen ze naar het ziekenhuis werd gebracht.

Related posts

Kritiek personeelstekort in Walibi Holland: Acht attracties noodgedwongen gesloten!

Douglas Ross

Ontdek de vernieuwde speeltuin van Walibi Holland: Play Ground

Douglas Ross

Pretparkfans nemen afscheid: bloemig eerbetoon aan geliefde attractie

Douglas Ross