Image default
Business

Winteropening Plopsa-pretpark in Duitsland geannuleerd: Een uitdaging vol verrassingen!

Duitse attractiepark Holiday Park stelt volwaardige winteropenstelling uit

Het Duitse attractiepark Holiday Park zal deze winter niet volledig geopend zijn, ondanks de oorspronkelijke plannen. Een jaar geleden kondigde de voormalige directeur van de Plopsa Group aan dat Holiday Park klaargemaakt zou worden voor een volwaardige winteropenstelling, inclusief de buitengebieden.

Normaal gesproken waren in de wintermaanden alleen het overdekte gedeelte, Holiday Indoor, en het themagebied Majaland toegankelijk. Op de openingskalender van Holiday Park stond aanvankelijk vermeld dat het park tussen begin november 2023 en begin januari 2024 geopend zou zijn in de weekenden en de kerstvakantie.

Achteraf gezien was het aanpassen van de kalender te voorbarig. Met het vertrek van de voormalige directeur is ook het plan voor de winteropening in de ijskast beland. Deze winter zullen alleen Holiday Indoor en Majaland geopend zijn. De rest van het park blijft gesloten.

Een woordvoerster van Plopsa geeft aan dat het idee van een volwaardige winteropening nog steeds intern besproken wordt. “We willen dit echter op de juiste manier doen en dit vergt ook de nodige voorbereiding om alles winterklaar te maken”, legt ze uit. “Daarom hebben we besloten om dit nog even uit te stellen.” Of de volwaardige winteropening er eind 2024 wel komt, is nog niet duidelijk. De huidige openingskalender laat voor november en december opnieuw alleen Holiday Indoor en Majaland zien.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl

Related posts

Toverland’s Waterdwarf Alley: betoverende vernieuwingen en magische verrassingen!

Douglas Ross

Dierenparken moeten verdwijnen: waarom we deze plekken moeten afschaffen

Douglas Ross

Duurzaamheid in actie: Toverland introduceert vier statiegeldautomaten

Douglas Ross