Image default
Business

Wildlands: Spelen met Onzichtbare Dieren – de Nieuwe Sensatie in de Gamewereld!

Dierenpark Wildlands presenteert onzichtbare dieren als 1 aprilgrap

Dierenpark Wildlands presenteert onzichtbare dieren als 1 aprilgrap

Dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen is niet vies van een beetje zelfspot. Bij wijze van 1 aprilgrap presenteert de Drentse dierentuin vandaag een nieuw gebied met onzichtbare dieren. Het is een knipoog naar de kritiek die Johan Derksen en Wilfred Genee onlangs uitten in tv-programma Vandaag Inside.

Derksen en Genee beweerden eind maart dat er in Wildlands nauwelijks dieren te zien zijn, mede door de gigantisch grote verblijven. “Speciaal voor de mannen van Vandaag Inside presenteren wij vandaag met trots onze allernieuwste uitbreiding!”, meldt het park nu.

Welke soorten zijn daar allemaal te vinden? “Met dieren als de transparante tijger, verborgen vogels, onzichtbare ocelots, onwaarneembare opossums en de onopgemerkte okapi’s denkt Wildlands met de Invisible Animal Exhibit een unieke toevoeging aan het park te hebben gedaan.”

Het verblijf is volgens Wildlands alleen op tweede paasdag te bewonderen via social media, niet toevallig 1 april. Wie wél echte dieren wil spotten, kan gewoon naar Emmen komen. “Je ziet olifanten, vlinders, neushoorns, giraffen, ijsberen, pinguïns, de nieuwe zeehonden, etcetera, etcetera, etcetera. Ook binnen is genoeg te beleven, dus laat een regenbui je niet tegenhouden om vandaag te komen.”

Bij de opening van Wildlands in 2016 was het gebrek aan zichtbare dieren één van de grootste kritiekpunten. Daar is sindsdien een hoop aan veranderd. De dierentuin ging het probleem te lijf middels aanpassingen aan looproutes en verblijven. Ook zijn sindsdien een hoop thema-elementen toegevoegd.


Related posts

Efteling Grand Hotel ondergaat onverwachte transformatie: dit is wat je moet weten!

Douglas Ross

Geen Studio 100-thema voor Vakantiepark Plopsaland: opening uitgesteld naar december 2024

Douglas Ross

Faillissement treft legendarische studio waar betoverende Efteling-muziek tot leven kwam

Douglas Ross