Image default
Business

Vernieuwde Vliegsimulator This is Holland: Spectaculaire shows met een frisse uitstraling!

This is Holland Vliegsimulator Vernieuwd

This is Holland Vliegsimulator Vernieuwd

De vliegsimulator van This is Holland in Amsterdam heeft een make-over gekregen. De voorshows van de toeristische attractie zijn in een nieuw jasje gestoken. Sinds 2017 werd de rol van presentator vervuld door acteur Peter Lusse, maar nu is zangeres en actrice Jolijn Henneman zijn opvolger.

Jolijn Henneman is bekend van theaterproducties zoals Mamma Mia en De Tocht, en heeft ook gespeeld in verschillende films en series. Ze zal het verhaal van Nederland en de eeuwenoude strijd tegen het water op een meeslepende manier vertellen, aldus This is Holland.

De opnames vonden op verschillende locaties in Nederland plaats en beloven entertainment van speelfilmkwaliteit. De vernieuwde ervaring maakt het verhaal van Nederland interessant voor iedereen. Daarnaast is verouderd beeldmateriaal vervangen, zodat het beter past bij de moderne tijdsgeest.

Voor de productie werd Spot On Shows uit Amsterdam ingeschakeld, een zusterbedrijf van de Leisure Expert Group en Aniba Entertainment. Na de zomer zal ook de hoofdshow worden aangepast met de daadwerkelijke vliegsimulator.

This is Holland wordt gepromoot als een “5D-flight experience”, hoewel de film zelf tweedimensionaal is en er geen 3D-brillen worden gebruikt. De exploitatie van de attractie is tegenwoordig in handen van Merlin Entertainments, de groep achter onder andere Madame Tussauds en Sea Life Scheveningen.


Related posts

Ontdek de betovering van Walibi Holland’s Bright Nights tijdens extra winterdag!

Douglas Ross

Foto’s: Burgers’ Zoo brengt uitgestorven ijstijddieren tot leven!

Douglas Ross

Efteling grijpt in: medewerkers bestraft voor gevaarlijke stunt met achtbaan!

Douglas Ross